ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΕΙΖΕΡ 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Laser Αποτρίχωση Πάτρα & Αθήνα (Δάφνη)

Αλεξανδρίτη Arion II, Αλεξανδρίτη Candela Mini, Αλεξανδριτή Bison, Dual Wave ID2 Hair

αποτρίχωση λέιζερ

-20% 'Έκπτωση για Φοιτητές στην Αποτρίχωση Λέιζερ

Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και αποκτήστε δέρμα απαλό και λείο.

Ξεχάστε όλες τις επώδυνες και αναποτελεσματικές παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης. Το κερί, το ξυράφι, οι κρέμες και το τσιμπιδάκι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την άνεση και την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας αποτρίχωσης Laser. Αποκτήστε μια για πάντα δέρμα καθαρό και βελούδινο χάρη στην ασφαλή και αποδεδειγμένη δύναμη της επιστήμης.

Η αποτρίχωση Laser συνιστά ορόσημο στις ιατρικές μεθόδους αποτρίχωσης αφού πετυχαίνει όχι μόνο τη μείωση της τριχοφυΐας αλλά την οριστική εξάλειψη της. Η πυκνή και άγρια τριχοφυΐα υποχωρεί μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες και σύντομα αποτελεί παρελθόν για το απαλό δέρμα σας.

Επενδύστε στην ασφάλεια και στην αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης laser επιλέγοντας το My Laser Clinic

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με εγκεκριμένα ιατρικά μηχανήματα αποτρίχωσης laser τελευταίας γενιάς και την εποπτεία των ιατρών μας. Οι εφαρμογές γίνονται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό. Με τη χρήση εξατομικευμένου πρωτοκόλλου δράσης εγγυόμαστε την οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας κι ένα εντυπωσιακό μόνιμο αποτέλεσμα.

αποτρίχωση laser alexandrite arion
αποτρίχωση laser met-cosmetic πρόσωπο
αποτρίχωση laser met-cosmetic χέρια
αποτρίχωση Laser met-cosmetic χέρια
Laser Αποτρίχωση Πάτρα & Αθήνα (Δάφνη)

Πώς εφαρμόζεται η Laser Αποτρίχωση Πάτρα & Αθήνα (Δάφνη)

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης που ενδέχεται να ερεθίσουν, ακόμα και να τραυματίσουν το δέρμα, η αποτρίχωση laser επεμβαίνει με ακρίβεια απευθείας στη ρίζα της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει το δέρμα και προσφέροντας μόνιμο αποτέλεσμα. Το ιατρικό laser δρα με τη βοήθεια της μελανίνης, της φυσικής χρωστικής ουσίας του οργανισμού που χαρίζει στην τρίχα το φυσικό της χρώμα.

Περιοχές εφαρμογής laser για αποτρίχωση

Παντού στο σώμα! Οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα το laser ενδείκνυται για την εφαρμογή.

 • στο πρόσωπο: άνω χείλος, αυτιά, μύτη, φαβορίτες, ζυγωματικά και πηγούνι.
 • στο σώμα: στήθος, πλάτη, κοιλιά, μέση, μπικίνι, μηροί, μασχάλες, θηλές, γραμμή κοιλιάς και κνήμες.
 • Δημοφιλής επιλογή για τις γυναίκες είναι στην περιοχή του μπικίνι, ενώ οι άνδρες επιλέγουν συχνότερα στήθος και πλάτη.

Επιλέξτε μεταξύ των ιατρικών μηχανημάτων αποτρίχωσης laser τέταρτης γενιάς του My Laser Clinic και χαρείτε δέρμα λείο και απαλό σαν μετάξι.

Γιατί να κάνουμε αποτρίχωση laser

 • Δεν κινδυνεύεις από δερματίτιδες και ερεθισμούς του δέρματος.
 • Δεν προκαλεί ερυθρότητα, ευρυαγγείες, θυλακίτιδες.
 • Το αποτέλεσμα είναι μακροπρόθεσμο και επιστημονικά αποδεδειγμένο.
 • Παρέχει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ακόμη και στα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος.
 • Σε σχέση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης έχει λιγότερες παρενέργειες.
 • Είναι η πιο οικονομική λύση, γιατί εφαρμόζεται και δρα σε λίγες μόνο συνεδρίες.
 • Εξοικονομείς χρήματα από τις υπόλοιπες μεθόδους, τις οποίες αναγκάζεσαι να εφαρμόζεις και να πληρώνεις εφ΄ όρου ζωής.
περιοχές εφαρμογής λέιζερ

Οδηγίες για την εφαρμογή αποτρίχωσης λέιζερ

Πριν & Μετά

laser αποτριχωση

Τι πρέπει να κάνεις πριν τη συνεδρία αποτρίχωσης Laser

 • Ξύρισε την περιοχή όπου θα εφαρμοστεί το laser 2-3 ημέρες πριν το ραντεβού της κύριας θεραπείας σου.
 • Φρόντισε να έχει παρέλθει διάστημα 3-4 εβδομάδων από την εφαρμογή αποτρίχωσης με κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι.
 • Απόφυγε τη χρήση αποσμητικών με οινόπνευμα πριν τη θεραπεία.
 • Σε περίπτωση εφαρμογής θεραπείας στο πρόσωπο, η περιοχή θα πρέπει να είναι καθαρή από make up.
 • Απόφυγε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 72 ώρες.
 • Ενημέρωσε τον ιατρό μας για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που τυχόν λαμβάνεις καθώς και για ενδεχόμενες αλλαγές στο ιατρικό ιστορικό σου.
 • Βεβαιώσου πως δεν υπάρχει ερεθισμός ή φλεγμονή του δέρματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

 

Τι πρέπει να κάνεις μετά τις συνεδρίες laser αποτρίχωσης

 • Αμέσως μετά τη θεραπεία αποτρίχωσης με laser μπορεί να παρατηρήσεις ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής. Αυτή μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως και επάνω από 24ωρο.
 • Ενυδάτωσε την περιοχή που έγινε το laser με αναπλαστική κρέμα για τις επόμενες δύο ημέρες (πρωί και βράδυ) – Εάν η ξηρότητα επιμένει, η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι την υποχώρηση της.
 • Αν αισθανθείς καύσο ή ερεθισμό στην περιοχή, επικοινώνησε με τον ιατρό μας για περισσότερες οδηγίες.
 • Αν κάνεις εφαρμογή laser στο πρόσωπο, συστήνεται η χρήση αντηλιακής κρέμας (χειμώνα και καλοκαίρι).
 • Απόφυγε το ζεστό ντούς, ατμόλουτρα, σάουνα για τουλάχιστον 24–48 ώρες.
 • Απόφυγε την έκθεση στον ήλιο για τις επόμενες τουλάχιστον 7 ημέρες.
 • Απόφυγε το peeling ή την έντονη τριβή της συγκεκριμένης περιοχής για τις πρώτες 2 με 3 ημέρες.
 • Μη χρησιμοποιείς καμία άλλη μέθοδο αποτρίχωσης μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι συνεδρίες αποτρίχωσης με laser. Το ξύρισμα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο 2 με 3 ημέρες πριν την πρώτη συνεδρία.
 • Μετά από 7 ημέρες μπορείς να κάνετε peeling σώματος ή ελαφρύ τρίψιμο με σφουγγάρι. Βοηθάει στην γρηγορότερη απόπτωση των καμένων τριχών.

 

Laser Αλεξανδρίτης Arion II

Οφέλη & Πλεονεκτήματα Laser

Η αποτρίχωση laser δρα ακριβώς στη ρίζα της τρίχας, προσφέροντας μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το δέρμα, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους (τσιμπιδάκια, αποτριχωτικές κρέμες, κεριά, ξυραφάκια, οικιακές συσκευές αποτρίχωσης) που δημιουργούν ερεθισμούς και θυλακίτιδες από τις τρίχες που “γυρίζουν” προς τα μέσα.

Το λέιζερ δρα με τη βοήθεια της μελανίνης, της χρωστικής ουσίας που χαρίζει στην τρίχα το χρώμα της. Επίσης, προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το δέρμα.

Τα laser μας είναι 4ης γενιάς και δρουν επιλεκτικά στο θύλακα της τρίχας χωρίς καμία παρενέργεια και με απόλυτη ασφάλεια για το δέρμα και τον ίδιο τον οργανισμό μας.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΕΙΖΕΡ 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

laser αποτρίχωση arion

Alexandrite Arion II

Ιατρικό laser 4ης γενιάς, για γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση. Διαθέτει μήκος κύματος 755nm, προσφέροντας το μέγιστο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση με laser, ειδικά για τους τύπους δέρματος Ι-IV.

αποτρίχωση laser candela mini

Alexandrite Candela Mini

Ανταποκρίνεται άμεσα, αποτελεσματικά και ανώδυνα στις ανάγκες σας. Iδανικό κυρίως για μικρές / μεσαίες περιοχές όπως πχ. μασχάλες, κοιλιά, μπικίνι.

διοδικό λέιζερ

iD-Hair2 Dual Wave Laser

Συνδυάζει τα δύο πιο αποτελεσματικά και δημοφιλή μήκη κύματος κύματος! Alexandrite 755nm & Diode 810nm σε ένα μηχάνημα στην ίδια κεφαλή, καλύπτοντας όλο το φάσμα σε τύπο τριχών ή τύπο δέρματος για μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, για γυναίκες και άνδρες, για όλες τις περιοχές του σώματος και το πρόσωπο. Με πλήρη παραμετροποίηση σύμφωνα με το φύλο, το φωτότυπο, την περιοχή, την απόχρωση, τη σκλήρότητα και την πυκνότητα της τρίχας για απόλυτη προσαρμογή σε κάθε πρόβλημα!

λέιζερ αλεξανδρίτη bison

Alexandrite Bison

Ιατρικό Λέιζερ αποτρίχωσης με μήκος κύματος 755nm. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του είναι ότι πονάει λιγότερο στην εφαρμογή μέχρι και 30%. Ένα μοναδικό μηχάνημα Διεθνώς Aναγνωρισμένο από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς που το χρησιμοποιούν στις κλινικές τους, προσφέροντας πλήθος θεραπειών αλλά και μοναδικά αποτελέσματα στη μόνιμη αποτρίχωση.

Πληροφορίες θεραπείας. Ο Δερματολόγος απαντά στις ερωτήσεις σας:

Η αίσθηση που υπάρχει κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αίσθηση ελαφρού καψίματος, η οποία είναι στιγμιαία. Ο πόνος είναι ανεκτός και συνήθως εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, την ποιότητα και την ποσότητα της τριχοφυΐας.

Εξαρτάται από τις ανατομικές περιοχές που θα εφαρμοστεί το laser. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η συνεδρία για laser αποτρίχωση στις περιοχές μπικίνι και μασχάλες διαρκεί 15 λεπτά, στην περιοχή των ποδιών περίπου στα 20 λεπτά και στο πρόσωπο 5-10 λεπτά.

Η λέιζερ αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια από την ηλικία των 18 ετών. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η τελική εικόνα της τριχοφυΐας. Σε ότι αφορά τις γυναίκες είναι σημαντικό να έχει διαμορφωθεί το ορμονικό προφίλ πριν την έναρξη των συνεδρίων της αποτρίχωσης λέιζερ.

Οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα, είναι η απάντηση. Στο πρόσωπο αφορά το άνω χείλος, τα αυτιά, τη μύτη, τις φαβορίτες, τα ζυγωματικά και το πηγούνι. Στο σώμα αφορά το στήθος, την πλάτη, την κοιλιά, τη μέση, το μπικίνι, τους μηρούς, τις μασχάλες, τις θηλές, τη γραμμή κοιλιάς και τις κνήμες. Δημοφιλή επιλογή για τις γυναίκες είναι η αποτρίχωση laser μπικίνι, ενώ οι άνδρες επιλέγουν συχνότερα στήθος και πλάτη.

Πολλές κυρίες, για λόγους κυρίως οικονομικούς, προχωρούν σε παλιές μεθόδους, όπως ξύρισμα ή αποτρίχωση με κερί. Όμως αυτές οι λύσεις είναι αρκετά επώδυνες, ειδικά σε περιοχές όπως το μπικίνι και οι μασχάλες, με το αποτέλεσμα να έχει μικρή διάρκεια. Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Μπορεί η ακτινοβολία να βλάψει τη γονιμότητα μου; Σε καμία περίπτωση. Η laser αποτρίχωση δεν πρόκειται για ακτινοβολία, αλλά για φως που στοχεύει στη μελανίνη της ρίζας της τρίχας.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το σώμα αλλάζει και πολλές γυναίκες παρουσιάζουν αυξημένη τριχοφυΐα. Με βάση τις επιστημονικές έρευνες οι θεραπείες αποτρίχωσης με laser, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ΔΕΝ είναι επικίνδυνες. Καλό είναι, λοιπόν, πριν από την έναρξη θεραπειών με laser η έγκυος να συμβουλεύεται την ή τον γυναικολόγο της.

Όχι. Οι σπίλοι αποτελούνται από αυξημένα μελανινοκύτταρα, η ενέργεια του Laser απορροφάται σε πολύ υψηλό βαθμό από αυτά, με αποτέλεσμα να προκαλεί έγκαυμα. Για τη μέγιστη προστασία των σπίλων, προηγείται πάντα η κάλυψή τους με λευκό μολύβι, ώστε ακόμα κι αν η δέσμη του Laser τους πλησιάσει, η ενέργειά του να μην απορροφηθεί, αφού το λευκό μολύβι λειτουργεί ως ασπίδα για το σκούρο χρώμα τους.

Σε λίγες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα, όμως σε λίγες ώρες μετά τη συνεδρία υποχωρεί. Αν είστε μαυρισμένη μπορεί να εμφανιστεί δυσχρωμία, αλλά υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες.

 • Αποφυγή μακιγιάζ την ημέρα της θεραπείας.
 • Αποφυγή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο για τουλάχιστον 7-10 ημέρες πριν απο κάθε συνεδρία και 3-4 ημέρες μετά από αυτήν.
 • Χρειάζεται απαραίτητα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.
 • Δεν ξύνουμε με οποιονδήποτε τρόπο το σημείο που έχει γίνει αποτρίχωση.

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.