ΙΑΤΡΙΚΑ LASER 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Alexandrite Arion II

LASER

Οριστική αντιμετώπιση τριχοφυΐας

Το Laser Αλεξανδρίτη Arion II προσφέρει οριστική λύση με εντυπωσιακά αποτελέσματα γρήγορα, ανώδυνα και με ασφάλεια. Ένας αξιόπιστος σύμμαχος στην αντιμετώπιση της έντονης και ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Το ιατρικό μηχάνημα laser ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Αξίζει να επισημάνουμε πως όσο μεγαλύτερο το μήκος κύματος του Laser, τόσο βαθύτερα εισχωρεί η δέσμη θερμότητας, ώστε να καταστρέψει το θύλακα της τρίχας. 

Με μήκος κύματος 755nm στοχεύει στη ρίζα της τρίχας με ακρίβεια κι έτσι προσφέρει το μέγιστο και βέλτιστο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση με laser. Το ARION είναι ένα από τα ταχύτερα και πιο αξιόπιστα συστήματα αποτρίχωσης laser Αλεξανδρίτη.

Είσαι φοιτητής/φοιτήτρια;

Έχεις -20% στην αποτρίχωση Laser με τεχνολογία Αλεξανδρίτη

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
Alexandrite Arion II
Alexandrite Arion II Laser Αποτρίχωσης
Οδηγίες πριν τη Laser αποτρίχωση
Οδηγίες μετά τη Laser αποτρίχωση

Για την ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική εφαρμογή στην αποτρίχωση laser με Arion II ακολουθήστε τις ακόλουθες οδηγίες του καθιερωμένου θεραπευτικού πρωτοκόλλου, πριν και μετά την κάθε συνεδρία.

Το ιατρικό προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας λύσει κάθε απορία και να σας καθοδηγήσει στις θεραπευτικές συνεδρίες σας από την αρχή έως το τέλος.

Οδηγίες

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

οδηγιες

Πριν την εφαρμογή Laser
 • Ξύρισμα της περιοχής όπου θα εφαρμοστεί το laser 2-3 ημέρες πριν το ραντεβού της κύριας θεραπείας σας.
 • Να έχει παρέλθει διάστημα 3-4 εβδομάδων από εφαρμογή αποτρίχωσης με κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι.
 • Να αποφεύγεται η χρήση αποσμητικών με οινόπνευμα πριν τη θεραπεία.
 • Σε περίπτωση εφαρμογής θεραπείας στο πρόσωπο, η περιοχή θα πρέπει να είναι καθαρή από make up.
Σημαντικό:
 • Αποφυγή ηλιοθεραπείας για τουλάχιστον 72 ώρες.
 • Να ενημερώνετε τον ιατρό μας για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που τυχόν λαμβάνετε καθώς και για ενδεχόμενες αλλαγές στο ιατρικό ιστορικό σας.
 • Να μην υπάρχει ερεθισμός ή φλεγμονή του δέρματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

οδηγιες

Μετά την εφαρμογή Laser
 • Αμέσως μετά την αποτρίχωση με laser μπορεί να υπάρξει ερυθρότητα της περιοχής, η οποία μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως και ένα 24ωρο ή και περισσότερο.
 • Να ενυδατώνετε την περιοχή που έγινε το laser με αναπλαστική κρέμα για τις επόμενες δύο ημέρες (πρωί και βράδυ) – Εάν η ξηρότητα επιμένει, η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι την υποχώρηση της.
 • Αν αισθανθείτε καύσο ή ερεθισμό στην περιοχή, επικοινωνήστε με τον ιατρό μας για περισσότερες οδηγίες.
 • Αν κάνετε εφαρμογή laser στο πρόσωπο, συστήνεται η χρήση αντηλιακής κρέμας (χειμώνα και καλοκαίρι).
Επίσης:
 • Αποφεύγετε το ζεστό ντούζ, ατμόλουτρα, σάουνα για τουλάχιστον 24–48 ώρες.
 • Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 7 ημέρες. 
 • Αποφεύγετε peeling ή την έντονη τριβή της συγκεκριμένης περιοχής για τις πρώτες 2 με 3 ημέρες.
 • Μη χρησιμοποιείτε καμία άλλη μέθοδο αποτρίχωσης μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι συνεδρίες αποτρίχωσης με laser – Αποφεύγετε το ξύρισμα ενδιάμεσα των θεραπειών. Αυτό πρέπει να εφαρμόζεται μόνο 2 με 3 ημέρες πριν την κύρια θεραπεία.
 • Μετά από 7 ημέρες μπορείτε να κάνετε peeling σώματος ή ελαφρύ τρίψιμο με σφουγγάρι. Βοηθάει στην γρηγορότερη απόπτωση των καμένων τριχών.

 Μάθε για την αποτρίχωση laser

Η διαφορά στο δέρμα και στην ποιότητα της τρίχας είναι ορατή από την πρώτη εφαρμογή. Η μείωση της τριχοφυΐας φτάνει το 60% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

Ναι, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο σε ποσοστό 70 με 90%. Αυτό ποικίλει αναλόγως τον τύπο του δέρματος, την ποιότητα της τρίχας, την περιοχή που εφαρμόζεται η αποτρίχωση laser. Το σώμα μας χωρίζεται σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές και ορμονοανεξάρτητες περιοχές.

Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές χρειάζονται περισσότερες εφαρμογές και πιθανότατα να χρειάζεται και μια συντήρηση, δύο με τρείς φορές τον χρόνο. Εάν συνυπάρχουν ορμονικά προβλήματα, η ιατρική μας ομάδα θα δώσει παράλληλα αγωγή για να καταπολεμήσει και το ορμονικό πρόβλημα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Όχι, τα σύγχρονα laser δεν πονάνε. Επιπλέον χρησιμοποιούμε επιπρόσθετο σύστημα ψυχρού αέρα για ανώδυνη εφαρμογή της συνεδρίας. Η συνεδρία γίνεται σε ελαχιστο χρόνο, χωρίς πόνο.
Αυτό εξαρτάται από τον φωτότυπο του δέρματος, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας. Κατά μέσο όρο θα χρειαστούν 8 συνεδρίες.
Όχι δεν έχει. Μετά την εφαρμογή είναι πιθανό να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός στην επιδερμίδα που με μια κατάλληλη καταπραϋντική κρέμα υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.
Για τις επόμενες μία – δύο μέρες μετά δεν ενδείκνυται το πολύ ζεστό μπάνιο ή η σάουνα στην περιοχή που εφαρμόστηκε η αποτρίχωση laser. Απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία ή το τεχνητό μαύρισμα για περίπου 5 ημέρες.

Όχι, αυτός είναι ένας μύθος που επικρατούσε στο παρελθόν. Μάλιστα, η αποτρίχωση laser είναι η οικονομικότερη μέθοδος. Χρειάζονται μόνο ορισμένες συνεδρίες. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα από τις υπόλοιπες μεθόδους που είσαστε αναγκασμένοι να εφαρμόζετε και να πληρώνετε εφ’ όρου ζωής.

Το laser είναι η μοναδική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να γίνει σε όλα τα ανατομικά σημεία του σώματος, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η γενετική περιοχή.
Η laser αποτρίχωση πραγματοποιείται με ασφάλεια ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού και της επιστημονικής μας ομάδας.