Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση Δέρματος

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία μπορεί να οριστεί ως η σοφία της φύσης στην υπηρεσία της επιστήμης! Οι φυσικοί μηχανισμοί ανάπλασης του οργανισμού μας χρησιμοποιούνται ελεγχόμενα και στοχευμένα από την αισθητική ιατρική, για να ανανεώσετε το δέρμα σας με θεαματικά αποτελέσματα και με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία αξιοποιεί τη φυσική λειτουργία του σώματος για να ενεργοποιήσει τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης και αναζωογόνησης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
αυτόλογη μεσοθεραπεία
πως λειτουργεί η αυτόλογη μεσοθεραπεία
αυτόλογη μεσοθεραπεία - οφέλη

Πώς λειτουργεί η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μία ιατρική μέθοδος που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στα αιμοπετάλια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες που παράγονται από συγκεκριμένα κύτταρα στον οργανισμό. Αυτά έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών.

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία χάρη στη φυσική, αποτελεσματική και ασφαλή διαδικασία που ακολουθεί, εφαρμόζεται για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, των ρυτίδων, των ουλών, της δερματικής χαλάρωσης και της τριχόπτωσης, ενώ σταδιακά βρίσκει νέες εφαρμογές σε ολόκληρο το φάσμα της Ιατρικής επιστήμης.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Οφέλη Αυτόλογης Μεσοθεραπείας

Το πλεονέκτημα της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου εντοπίζεται στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ίδιου μας του οργανισμού.

Οι κυριότερες εφαρμογές της μεθόδου ανάπλασης στοχεύουν στη:

  • Μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό
  • Βελτίωση του οβάλ του προσώπου
  • Σύσφιξη του λαιμού
  • Επούλωση ουλών από εγκαύματα, επεμβάσεις και τραύματα
  • Μείωση ουλών ακμής σε πρόσωπο, ράχη & στήθος
  • Εξάλειψη ακόμη και των πιο επίμονων ραγάδων σε συνδυασμό με CO2 Fractional Laser
  • Ανάπλαση και σύσφιξη σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως σε μηρούς, κοιλιά και γόνατα
  • Θεραπεία της Τριχόπτωσης, Ανδρογενετικής, Διάχυτης ή Γυροειδούς Αλωπεκίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Δες τιμές

Πληροφορίες Θεραπείας

30 λεπτά

Προτείνονται 3 εφαρμογές ανά έτος

Χαμηλό

Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

1 έτος με κάθε ολοκληρωμένη θεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να έχει ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα, όταν συνδυάζεται με άλλες θεραπείες.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία & Fractional Laser. Αυτό το θεραπευτικό πρωτόκολλο είναι ιδανικό για την επούλωση ραγάδων και ουλών από επεμβάσεις, εγκαύματα, τραύματα και ακμή, καθώς οι αυξητικοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία έχουν αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες. Εφαρμόζεται κατά την ίδια συνεδρία, ενισχύοντας κατά πολύ το αποτέλεσμα της ανάπλασης που επιτυγχάνει το fractional laser. Ο συνδυασμός fractional Laser και αυτόλογης μεσοθεραπείας ονομάζεται Total Lift.

Το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ελαφρύ πρήξιμο, εκχυμώσεις και ερυθήµατα, τα οποία όμως θα υποχωρήσουν σε λίγες µέρες. Πρόκειται για μια πολύ καλά ανεκτή θεραπεία, γιατί οι πιθανότητες αντίδρασης μηδενίζονται, αφού εγχύεται υλικό από το ίδιο το αίμα της ασθενούς.