Φωτοθεραπεία

ανάπλαση δέρματος

Θεραπεία με την ευεργετική δύναμη του φωτός!

Η φωτοθεραπεία είναι η πιο καινοτόμα θεραπευτική μέθοδος για το πρόσωπο και ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των celebrities παγκοσμίως. 

Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία προσώπου και λαιμού που χρησιμοποιεί τη μη θερμική ενέργεια φωτός LED για τη φυσική αναζωογόνηση και αποκατάσταση του δέρματος. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της είναι πως η φωτοθεραπεία δεν τραυματίζει την επιδερμίδα, δεν αφήνει σημάδια, ενώ δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά τη συνεδρία.

Φωτοθεραπεία: Η διαδικασία εφαρμογής της θεραπείας

Η φωτοθεραπεία ή φωτοδιεγερτική θεραπεία είναι μία 100% ασφαλής, μη επεμβατική διαδικασία η οποία στις κατάλληλες συχνότητες φωτός ενεργοποιεί τους φωτοϋποδοχείς των κυττάρων και ενισχύει την αναγέννηση των δερματικών ιστών. 

Έτσι η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και άλλων πρωτεϊνών αυξάνεται θεαματικά. Είναι μία φυσική μέθοδος, αφού χρησιμοποιεί το φως για την αποκατάσταση και ανανέωση του δέρματος.
Επιλέγοντας το σωστό χρώμα πετυχαίνουμε μία διαφορετική κάθε φορά ευεργετική δράση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
φωτοθεραπεία οφέλη
φωτοθεραπεία οφέλη
φωτοθεραπεία διαδικασία
φωτοθεραπεία διαδικασία

ΟΦΕΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Επιτάχυνση της κυτταρικής ανάπτυξης
  • Διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή ιστού κολλαγόνου. Οι ρυτίδες λειαίνονται αισθητά και οι ουλές ακμής μειώνονται.
  • Αυξάνει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος.
φωτοθεραπεία προσώπου τι είναι

Τα αποτελέσματα της φωτοθεραπείας

Η φωτοθεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια.

Το δέρμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό. Εξωγενείς παράγοντες, αλλά και ο τρόπος ζωής του καθενός, όπως οι διατροφικές συνήθειες, η συχνότητα κατανάλωσης αλκοόλ, το κάπνισμα κλπ. και φυσικά η ηλικία επηρεάζουν το χρόνο εμφάνισης των θετικών αποτελεσμάτων. Οι περισσότεροι βλέπουν αποτελέσματα μετά από 3-4 εβδομάδες.

Αν οι συνεδρίες στοχεύουν στην αύξηση κολλαγόνου και στην αντιγήρανση, τα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν στις 3-4 εβδομάδες, ενώ στις 4 με 5 εβδομάδες εξασθενούν οι δυσχρωμίες.

Κάθε χρώμα και μια ευεργετική ιδιότητα

φωτοθεραπεία

Κόκκινο φως

Πρόκειται για το χρώμα που επιλέγεται συχνότερα, αφού αυτό διεισδύει βαθύτερα στην επιδερμίδα. Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες ώστε να παράξουν μεγαλύτερη ποσότητα κολλαγόνου. Έτσι οι ρυτίδες λειαίνονται αισθητά, οι ουλές ακμής μειώνονται, ενώ η υφή και η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά. Σύμφωνα με έκθεση του Πανεπιστημίου Harvard και της Dr. Buzney, το κόκκινο LED φως μπορεί να αντιστρέψει ορισμένα από τα σημάδια που σχετίζονται με τη φωτογήρανση.

φωτοθεραπεία

Μπλε φως

Το μπλε φως LED χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία της ακμής. Η δράση του μειώνει την παραγωγή σμήγματος από τους αντίστοιχους αδένες και καταπολεμά το βακτήριο της ακμής P. Acnes που είναι υπεύθυνο για τα σπυράκια στην επιδερμίδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε τη φωτοθεραπεία με προϊόντα που περιέχουν νιασιναμίδη ή σαλικυλικό οξύ.

φωτοθεραπεία

Πράσινο φως

Βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης της ταλαιπωρημένης και ξηρής επιδερμίδας, βοηθά στην εξισορρόπηση της μελανίνης και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγατος. Αποτέλεσμα της θεραπείας με πράσινο φως είναι ένα δέρμα με απόλυτη ισορροπία λιπαρότητας και ενυδάτωσης απαλλαγμένο από υπερμελαγχρώσεις.

φωτοθεραπεία

Κίτρινο φως

Το κίτρινο φως καταπολεμά τους ερεθισμούς και τις εξάρσεις του πολύ ευαίσθητου δέρματος. Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται και αποκαθίσταται η ομοιομορφία της.

Πληροφορίες θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά

Μηδενικό

Προτείνονται 6 συνεδρίες, 1 φορά την εβδομάδα