ΒΑΘΥΣ

Καθαρισμός
προσώπου

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η βασική διαδικασία περιποίησης του δέρματος. Στοχεύει στην απομάκρυνση των πόρων, των ρύπων, των νεκρών κυττάρων καθώς και του σμήγματος από το δέρμα, που προκαλούνται συχνότερα από το καθημερινό μακιγιάζ, τη σκόνη και την εφίδρωση, φράσσοντας τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να μην το αφήνουν να αναπνεύσει.

Αφαιρείται η περίσσεια ποσότητα σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες και απαλλάσσεται το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα. Πριν την εφαρμογή του καθαρισμού, ο ασθενής εξετάζεται από εξειδικευμένο δερματολόγο ακολουθώντας αυστηρά το ιατρικό πρωτόκολλο, ώστε να γίνει ασφαλής διάγνωση του προβλήματος και να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη μέθοδος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
βαθύς καθαρισμός
Πώς λειτουργεί η βαθιά ενυδάτωση καθαρισμός προσώπου
Βαθιά Ενυδάτωση καθαρισμός Προσώπου
Πώς λειτουργεί η βαθιά ενυδάτωση καθαρισμός προσώπου

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βήματα

  1. Αφού καθαρίσουμε την περιοχή για 20′ χρησιμοποιούμε την ειδική συσκευή βαπέρ. Το βαπέρ χρησιμοποιεί καθαρό, απιονισμένο νερό, χωρίς άλατα για να παράξει τον ατμό ενώ ταυτόχρονα προσελκύει και το όζον. Η θερμότητα του ατμού προκαλεί την διαστολή των πόρων της επιδερμίδας και καθώς ο ιδρώτας αποβάλλει τις τοξίνες, έχουμε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.  Ο ατμός περνάει από μια UV λάμπα που τον ιονίζει, πράγμα που συμβάλλει στην αντισηψία και στην προστασία των πόρων από μικρόβια και βακτήρια
  2. Σε αυτό το στάδιο, απομακρύνουμε από την επιδερμίδα τα άσπρα και τα μαύρα στίγματα (φαγέσωρες), την κεχριά, τις κύστες, το σμήγμα, τη σκόνη και τους ρύπους με ιδιαίτερη προσοχή και πάντα σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής.
  3. Ακολουθούν τα υψίσυχνα, που με τη χρήσης ρεύματος υψηλής συχνότητας καυτηριάζουν ήπια το δέρμα και τους πόρους, ώστε να περιορίσουμε την πιθανότητα επιμόλυνσης και ερεθισμού.
  4. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε ενυδατική μάσκα (ανάλογα με τον εκάστοτε τύπο δέρματος, με σκοπό τη μείωση των ερεθισμών και της ερυθρότητας).
  5. Στο τελικό στάδιο εφαρμόζουμε ενυδατική καταπραϋντική κρέμα & αντηλιακή προστασία. Το δέρμα μας πλέον είναι ικανό να αναπνεύσει και να λειτουργήσει σωστά, καθώς πλέον επιτρέπουμε στο δέρμα να έχει τη μέγιστη δράση των προϊόντων περιποίησης.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πληροφορίες θεραπείας

1 ώρα και 30 λεπτά

1 φορά το τρίμηνο ανάλογα με τον τύπο δέρματος

Ανώδυνο

Τις πρώτες ώρες μετά τον καθαρισμό, συστήνουμε να αποφύγεις την έκθεση στον ήλιο. Επίσης, για 48 ώρες θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα του προσώπου, μέχρι να κλείσουν και πάλι οι πόροι του δέρματος (για παράδειγμα χρησιμοποιούμε καθαρή μαξιλαροθήκη, πλένουμε τα χέρια μας πριν αγγίξουμε το πρόσωπό, καθαρίζουμε τα εργαλεία μακιγιάζ κτλ). Απόφυγε επίσης την έντονη εφίδρωση που μπορεί να προκαλέσει έξτρα ερεθισμό και για τις πρώτες 24 ώρες δεν χρησιμοποιούμε μέικ-απ.