ΒΑΘΥΣ

Καθαρισμός Προσώπου

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η βασική διαδικασία περιποίησης του δέρματος. Στοχεύει στην απομάκρυνση των πόρων, των ρύπων, των νεκρών κυττάρων καθώς και του σμήγματος από το δέρμα, που προκαλούνται συχνότερα από το καθημερινό μακιγιάζ, τη σκόνη και την εφίδρωση, φράσσοντας τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να μην το αφήνουν να αναπνεύσει.

Ποια είναι τα βήματα της θεραπείας

  1. Αφού καθαρίσουμε την περιοχή για 20′ χρησιμοποιούμε την ειδική συσκευή βαπέρ. Το βαπέρ χρησιμοποιεί καθαρό, απιονισμένο νερό, χωρίς άλατα για να παράξει τον ατμό ενώ ταυτόχρονα προσελκύει και το όζον. Η θερμότητα του ατμού προκαλεί την διαστολή των πόρων της επιδερμίδας και καθώς ο ιδρώτας αποβάλλει τις τοξίνες, έχουμε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.  Ο ατμός περνάει από μια UV λάμπα που τον ιονίζει, πράγμα που συμβάλλει στην αντισηψία και στην προστασία των πόρων από μικρόβια και βακτήρια
  2. Σε αυτό το στάδιο, απομακρύνουμε από την επιδερμίδα τα άσπρα και τα μαύρα στίγματα (φαγέσωρες), την κεχριά, τις κύστες, το σμήγμα, τη σκόνη και τους ρύπους με ιδιαίτερη προσοχή και πάντα σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής.
  3. Ακολουθούν τα υψίσυχνα, που με τη χρήσης ρεύματος υψηλής συχνότητας καυτηριάζουν ήπια το δέρμα και τους πόρους, ώστε να περιορίσουμε την πιθανότητα επιμόλυνσης και ερεθισμού.
  4. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε ενυδατική μάσκα (ανάλογα με τον εκάστοτε τύπο δέρματος, με σκοπό τη μείωση των ερεθισμών και της ερυθρότητας).
  5. Στο τελικό στάδιο εφαρμόζουμε ενυδατική καταπραϋντική κρέμα & αντηλιακή προστασία.

    Το δέρμα μας πλέον είναι ικανό να αναπνεύσει και να λειτουργήσει σωστά, καθώς πλέον επιτρέπουμε στο δέρμα να έχει τη μέγιστη δράση των προϊόντων περιποίησης.

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΤΜΟΣ
ΣΜΗΓΜΑ
ΥΨΙΣΥΧΝΑ
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Οφέλη & Πλεονεκτήματα

Ο καθαρισμός προσώπου, απαλλάσσει το δέρμα σας από ανεπιθύμητα σωματίδια και τονώνει τις εσωτερικές διαδικασίες που καταπολεμούν τα σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, μελάγχρωση).

Ο καθαρισμός προετοιμάζει το δέρμα σας για την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας και το κάνει πιο δεκτικό στο πρόγραμμα φροντίδας που ακολουθείτε (ενυδατικές κρέμες, ορούς, μάσκες, απολεπιστικά προϊόντα) προσφέροντας μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Ο τακτικός καθαρισμός προσώπου βοηθά το δέρμα σας να διατηρήσει το σωστό επίπεδο υγρασίας. Ο καθαρισμός βοηθά στη διαχείριση των επιπέδων pH του δέρματος, επιτρέποντας την κατακράτηση της κατάλληλης ποσότητας νερού, για τη σωστή ενυδάτωση του δέρματός σας.

Πληροφορίες θεραπείας

1 ώρα και 30 λεπτά

1 φορά το τρίμηνο ανάλογα με τον τύπο δέρματος

Ανώδυνο

Τις πρώτες ώρες μετά τον καθαρισμό, συστήνουμε να αποφύγεις την έκθεση στον ήλιο. Επίσης, για 48 ώρες θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα του προσώπου, μέχρι να κλείσουν και πάλι οι πόροι του δέρματος (για παράδειγμα χρησιμοποιούμε καθαρή μαξιλαροθήκη, πλένουμε τα χέρια μας πριν αγγίξουμε το πρόσωπό, καθαρίζουμε τα εργαλεία μακιγιάζ κτλ). Απόφυγε επίσης την έντονη εφίδρωση που μπορεί να προκαλέσει έξτρα ερεθισμό και για τις πρώτες 24 ώρες δεν χρησιμοποιούμε μέικ-απ. 

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]