ΒΑΘΥΣ

Καθαρισμός
προσώπου

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η βασική διαδικασία περιποίησης του δέρματος. Στοχεύει στην απομάκρυνση των πόρων, των ρύπων, των νεκρών κυττάρων καθώς και του σμήγματος από το δέρμα, που προκαλούνται συχνότερα από το καθημερινό μακιγιάζ, τη σκόνη και την εφίδρωση, φράσσοντας τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να μην το αφήνουν να αναπνεύσει.

Αφαιρείται η περίσσεια ποσότητα σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες και απαλλάσσεται το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα. Πριν την εφαρμογή του καθαρισμού, ο ασθενής εξετάζεται από εξειδικευμένο δερματολόγο ακολουθώντας αυστηρά το ιατρικό πρωτόκολλο, ώστε να γίνει ασφαλής διάγνωση του προβλήματος και να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη μέθοδος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
βαθύς καθαρισμός
Πώς λειτουργεί η βαθιά ενυδάτωση καθαρισμός προσώπου
Βαθιά Ενυδάτωση καθαρισμός Προσώπου
Πώς λειτουργεί η βαθιά ενυδάτωση καθαρισμός προσώπου

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βήματα

  1. Ατμός με χρήση ειδικής συσκευής βαπέρ για περίπου 20 λεπτά. Το βαπέρ χρησιμοποιεί καθαρό, απιονισμένο νερό  χωρίς άλατα για να παράξει τον ατμό, ενώ ταυτόχρονα προσελκύει και το όζον.

    Η θερμότητα του ατμού προκαλεί διαστολή των πόρων της επιδερμίδας και μέσω του ιδρώτα, αποβάλλονται οι τοξίνες και γίνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Ο ατμός περνάει από μια UV λάμπα και ιονίζεται, πράγμα που συμβάλλει στην αντισηψία και στην προστασία των πόρων από μικρόβια και βακτήρια.
  2. Διάνοιξη των φραγμένων πόρων, με στόχο να απομακρυνθούν αποτελεσματικά από την επιδερμίδα τα λευκά και μαύρα στίγματα (φαγέσωρες), η κεχριά, οι κύστες, το σμήγμα, η σκόνη και οι ρύποι. Η διαδικασία εκτελείται με ιδιαίτερη προσοχή και πάντα σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής.
  3. Εφαρμογή ενυδατικής καταπραϋντικής κρέμας ανάλογα με τον εκάστοτε τύπο δέρματος, με σκοπό την μείωση των ερεθισμών και της ερυθρότητας.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πληροφορίες Θεραπείας

1 ώρα και 30′ λεπτά

1 φορά το τρίμηνο, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. 

Ανώδυνο

Ο δερματολογικός βαθύς καθαρισμός, μπορεί να συνδυαστεί για καλύτερα αποτελέσματα και με την εφαρμογή της θεραπείας Δερμοαπόξεση με διαμάντι και Χημικό Peeling.