Fillers

Υαλουρονικό Οξύ

χείλη, ρινοπαρειακές αύλακες, ζυγωματικά, περιστοματικές ρυτίδες

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές παγκοσμίως στην αντιγήρανση και την ανάπλαση του προσώπου χάρη στη γρήγορη, ασφαλή και φυσική εφαρμογή της. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, καθώς το δέρμα αναζωογονείται φυσικά, χαρίζονται μακροπρόθεσμα οφέλη, όπως η επανάκτηση της λάμψης, της σφριγηλότητας και της νεανικής όψης στο δέρμα.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ παράγεται φυσικά και είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς έχει την ικανότητα να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες υγρασίας στα κύτταρα και να τα ενυδατώνει διαρκώς. Κατά τη διάρκεια της νεότητας του, το σώμα παράγει καθημερινά 3 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος, καθώς μεγαλώνουμε, η σύνθεση του υαλουρονικού μειώνεται. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
υαλουρονικό οξύ
υαλουρονικό οξύ
οφέλη υαλουρονικού οξέος
υαλουρονικό οξύ

Με την πάροδο των ετών, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται ραγδαία από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα κύτταρα να καταρρέουν σταδιακά και η επιδερμίδα να εμφανίζει σημάδια γήρανσης, όπως:

  • τη θαμπάδα
  • τη χαλάρωση
  • τη ξηρότητα
  • τις ρυτίδες
  • τις λεπτές γραμμές που μόνο βαθαίνουν.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Περιοχές Εφαρμογής Υαλουρονικού Οξέος

ΜΑΤΙΑ • ΠΡΟΣΩΠΟ • ΧΕΙΛΗ • ΜΥΤΗ

Υαλουρονικό Οξύ Περιοχές Εφαρμογής

Για τα μάτια σας μόνο!

Αν θέλετε ένα υγιές και λαμπερό βλέμμα που θα καθηλώνει τους πάντες, επιλέξτε θεραπεία με υαλουρονικό οξύ. 

Στοχεύοντας τόσο στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, όσο και ψηλά στα μάγουλα και τους κροτάφους, το υαλουρονικό οξύ μπορεί και χαρίζει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια. 

Είναι η μόνη θεραπεία που εστιάζει σε ολόκληρη τη ζώνη στο ύψος του βλέμματος για να μαγνητίζετε με κάθε ματιά σας.

Επαναφέρετε το ομοιόμορφο και λείο περίγραμμα στο πρόσωπό σας

Το υαλουρονικό οξύ είναι η λύση στη χαλάρωση του προσώπου. Κατά τη διαδικασία, επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου, ανορθώνοντας τα μάγουλά σας στην πρότερη θέση τους. Με αυτόν τον τρόπο τα fillers ενσωματώνονται οργανικά στον ιστό του δέρματος και διασφαλίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε έκφραση και αντίδραση του προσώπου σας. 

Και μην ξεχνάτε: το ανθρώπινο πρόσωπο είναι πιο όμορφο όταν είναι χαμογελαστό και αυτό εξαρτάται από εσάς!

Υαλουρονικό Οξύ Περιοχές Εφαρμογής

Αποκτήστε χυμώδη χείλη

Είναι ένα από τα τοπ σημεία προτίμησης των γυναικών. Αναπληρώστε τον χαμένο όγκο στα χείλη σας και σταματήστε να εξαρτάστε από τρικ του μακιγιάζ για να διατηρείτε το θελκτικό σχήμα τους. Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να ανορθώνει τα χείλη, επαναφέροντας έτσι τη σαρκώδη όψη τους και μάλιστα με ένα μόνιμο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αμέσως μετά την θεραπεία όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σας!

Αναίμακτη Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό στη μύτη

Πολλοί άνθρωποι δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την εικόνα της μύτης τους. Η αλήθεια είναι πως η μύτη μας λόγω της φύσης της αλλάζει με την πάροδο των ετών, προκαλώντας μας ανασφάλεια, ειδικά όταν αυτή δε κολακεύει τις αναλογίες του προσώπου και διαταράσσει τη συμμετρία του.

Η μύτη αποτελεί συστατικό της εμφάνισής μας. Με τη χρήση του υαλουρονικού οξέος πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με μία γρήγορη, αναίμακτη και μη επεμβατική ρινοπλαστική μέθοδο.

Γιατί να επιλέξετε τη MyLaser Clinic για τη θεραπεία με υαλουρονικού οξύ

  • Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουμε τον κατάλληλο σχεδιασμό για την εφαρμογή της εκάστοτε θεραπείας, προσφέροντας τη συμβουλευτική καθοδήγηση της πεπειραμένης ιατρικής μας ομάδας, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.
  • Χρησιμοποιούμε fillers προσώπου που είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Διαθέτουμε κορυφαία, πιστοποιημένα υλικά που εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα εφαρμογής με υψηλή διάρκεια και αδιαπραγμάτευτο επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής.
mylaser clinic logo

Πληροφορίες θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί 20 λεπτά

Σχεδόν ανώδυνο. Μπορεί πριν από τη θεραπεία να γίνει τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας

Προτείνονται 2 εφαρμογές ανα έτος

Καθοριστικός παράγοντας σε μια επιτυχημένη εφαρμογή υαλουρονικού οξέος, είναι ο γιατρός σας και το υλικό υαλουρονικού οξέως. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε μόνο υλικά εγκεκριμένα από τον FDA.  Η θεραπεία προϋποθέτει άριστη γνώση της ανατομίας, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματισμό. Σε συνεννόηση με τον ασθενή, θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους και περιορίζουμε την εφαρμογή στην απαραίτητη ποσότητα, χωρίς ποτέ να ξεπερνάμε τα όρια της καλαισθησίας.

Δες τιμές

υαλουρονικό οξύ
υαλουρονικό οξύ
υαλουρονικό οξύ
υαλουρονικό οξύ
υαλουρονικό οξύ