ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Laser Αλεξανδρίτης Candela Mini

Αποτρίχωση Λέιζερ με Αλεξανδρίτη

αποτρίχωση λέιζερ

-20% 'Έκπτωση για Φοιτητές στην Αποτρίχωση Λέιζερ

Ολική αποτρίχωση γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια

Μικρό αλλά πανίσχυρο το Laser Alexandrite Candela GentleLase Mini φτάνει παντού και σας απαλλάσσει γρήγορα, άνετα και αποτελεσματικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η λειτουργία του στηρίζεται σε αρχή της ιατρικής φυσικής, συγκεκριμένα στην «επιλεκτική φωτοθερμόλυση», σύμφωνα με την οποία μπορούμε να εξαλείψουμε την τρίχα χωρίς να προκαλέσουμε βλάβες στο δέρμα. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως όπως κάθε ιατρικό μηχάνημα laser, έτσι και το Alexandrite Candela GentleLase Mini δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Η δράση του βασίζεται στη στοχευμένη εκπομπή θερμικού φωτός.

Η τεχνολογία του το καθιστά απόλυτα ασφαλές για την εφαρμογή του από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που μπορεί να διαγνώσει τις ανάγκες του δέρματός σας και να χρησιμοποιήσει τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

 

Επενδύστε στην ασφάλεια και στην αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης laser επιλέγοντας το My Laser Clinic

Το Alexandrite Candela Mini GentleLase διαθέτει μήκος κύματος 755nm, προσφέροντας το μέγιστο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση με laser, ειδικά για τους τύπους δέρματος Ι-IV. Το μήκος κύματος στο οποίο λειτουργεί το σύγχρονο μηχάνημα της My Laser Clinic, απορροφάται πιο αποτελεσματικά από τη μελανίνη στο ευρύτερο φάσμα υφής και αποχρώσεων της τρίχας. Είναι ιδανικό κυρίως για μικρές/μεσαίες περιοχές όπως πχ. μασχάλες, κοιλιά, μπικίνι κλπ.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με εγκεκριμένα ιατρικά μηχανήματα αποτρίχωσης laser τελευταίας γενιάς και την εποπτεία των ιατρών μας. Οι εφαρμογές γίνονται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό. Με τη χρήση εξατομικευμένου πρωτοκόλλου δράσης εγγυόμαστε την οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας κι ένα εντυπωσιακό μόνιμο αποτέλεσμα.

Alexandrite Candela Mini
Alexandrite Candela Mini Laser Αποτρίχωσης
Οδηγίες μετά τη Laser αποτρίχωση
Οδηγίες πριν τη Laser αποτρίχωση

Οδηγίες για την εφαρμογή Alexandrite Candela MiniI

Πριν & Μετά

laser αποτριχωση

Τι πρέπει να κάνεις πριν τη συνεδρία αποτρίχωσης Laser

 • Ξύρισε την περιοχή όπου θα εφαρμοστεί το laser 2-3 ημέρες πριν το ραντεβού της κύριας θεραπείας σου.
 • Φρόντισε να έχει παρέλθει διάστημα 3-4 εβδομάδων από την εφαρμογή αποτρίχωσης με κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι.
 • Απόφυγε τη χρήση αποσμητικών με οινόπνευμα πριν τη θεραπεία.
 • Σε περίπτωση εφαρμογής θεραπείας στο πρόσωπο, η περιοχή θα πρέπει να είναι καθαρή από make up.
 • Απόφυγε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 72 ώρες.
 • Ενημέρωσε τον ιατρό μας για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που τυχόν λαμβάνεις καθώς και για ενδεχόμενες αλλαγές στο ιατρικό ιστορικό σου.
 • Βεβαιώσου πως δεν υπάρχει ερεθισμός ή φλεγμονή του δέρματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

 

Τι πρέπει να κάνεις μετά τις συνεδρίες laser αποτρίχωσης

 • Αμέσως μετά τη θεραπεία αποτρίχωσης με laser μπορεί να παρατηρήσεις ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής. Αυτή μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως και επάνω από 24ωρο.
 • Ενυδάτωσε την περιοχή που έγινε το laser με αναπλαστική κρέμα για τις επόμενες δύο ημέρες (πρωί και βράδυ) – Εάν η ξηρότητα επιμένει, η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι την υποχώρηση της.
 • Αν αισθανθείς καύσο ή ερεθισμό στην περιοχή, επικοινώνησε με τον ιατρό μας για περισσότερες οδηγίες.
 • Αν κάνεις εφαρμογή laser στο πρόσωπο, συστήνεται η χρήση αντηλιακής κρέμας (χειμώνα και καλοκαίρι).
 • Απόφυγε το ζεστό ντούς, ατμόλουτρα, σάουνα για τουλάχιστον 24–48 ώρες.
 • Απόφυγε την έκθεση στον ήλιο για τις επόμενες τουλάχιστον 7 ημέρες.
 • Απόφυγε το peeling ή την έντονη τριβή της συγκεκριμένης περιοχής για τις πρώτες 2 με 3 ημέρες.
 • Μη χρησιμοποιείς καμία άλλη μέθοδο αποτρίχωσης μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι συνεδρίες αποτρίχωσης με laser. Το ξύρισμα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο 2 με 3 ημέρες πριν την πρώτη συνεδρία.
 • Μετά από 7 ημέρες μπορείς να κάνετε peeling σώματος ή ελαφρύ τρίψιμο με σφουγγάρι. Βοηθάει στην γρηγορότερη απόπτωση των καμένων τριχών.

 

Laser Αλεξανδρίτης Arion II

Μάθε για την αποτρίχωση laser με Alexandrite Candela Mini

Η αίσθηση που υπάρχει κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αίσθηση ελαφρού καψίματος, η οποία είναι στιγμιαία. Ο πόνος είναι ανεκτός και συνήθως εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, την ποιότητα και την ποσότητα της τριχοφυΐας.

Εξαρτάται από τις ανατομικές περιοχές που θα εφαρμοστεί το laser. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η συνεδρία για laser αποτρίχωση στις περιοχές μπικίνι και μασχάλες διαρκεί 15 λεπτά, στην περιοχή των ποδιών περίπου στα 20 λεπτά και στο πρόσωπο 5-10 λεπτά.

Η λέιζερ αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια από την ηλικία των 18 ετών. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η τελική εικόνα της τριχοφυΐας. Σε ότι αφορά τις γυναίκες είναι σημαντικό να έχει διαμορφωθεί το ορμονικό προφίλ πριν την έναρξη των συνεδρίων της αποτρίχωσης λέιζερ.

Οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα, είναι η απάντηση. Στο πρόσωπο αφορά το άνω χείλος, τα αυτιά, τη μύτη, τις φαβορίτες, τα ζυγωματικά και το πηγούνι. Στο σώμα αφορά το στήθος, την πλάτη, την κοιλιά, τη μέση, το μπικίνι, τους μηρούς, τις μασχάλες, τις θηλές, τη γραμμή κοιλιάς και τις κνήμες. Δημοφιλή επιλογή για τις γυναίκες είναι η αποτρίχωση laser μπικίνι, ενώ οι άνδρες επιλέγουν συχνότερα στήθος και πλάτη.

Πολλές κυρίες, για λόγους κυρίως οικονομικούς, προχωρούν σε παλιές μεθόδους, όπως ξύρισμα ή αποτρίχωση με κερί. Όμως αυτές οι λύσεις είναι αρκετά επώδυνες, ειδικά σε περιοχές όπως το μπικίνι και οι μασχάλες, με το αποτέλεσμα να έχει μικρή διάρκεια. Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Μπορεί η ακτινοβολία να βλάψει τη γονιμότητα μου; Σε καμία περίπτωση. Η laser αποτρίχωση δεν πρόκειται για ακτινοβολία, αλλά για φως που στοχεύει στη μελανίνη της ρίζας της τρίχας.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το σώμα αλλάζει και πολλές γυναίκες παρουσιάζουν αυξημένη τριχοφυΐα. Με βάση τις επιστημονικές έρευνες οι θεραπείες αποτρίχωσης με laser, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ΔΕΝ είναι επικίνδυνες. Καλό είναι, λοιπόν, πριν από την έναρξη θεραπειών με laser η έγκυος να συμβουλεύεται την ή τον γυναικολόγο της.

Όχι. Οι σπίλοι αποτελούνται από αυξημένα μελανινοκύτταρα, η ενέργεια του Laser απορροφάται σε πολύ υψηλό βαθμό από αυτά, με αποτέλεσμα να προκαλεί έγκαυμα. Για τη μέγιστη προστασία των σπίλων, προηγείται πάντα η κάλυψή τους με λευκό μολύβι, ώστε ακόμα κι αν η δέσμη του Laser τους πλησιάσει, η ενέργειά του να μην απορροφηθεί, αφού το λευκό μολύβι λειτουργεί ως ασπίδα για το σκούρο χρώμα τους.

Σε λίγες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα, όμως σε λίγες ώρες μετά τη συνεδρία υποχωρεί. Αν είστε μαυρισμένη μπορεί να εμφανιστεί δυσχρωμία, αλλά υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες.

 • Αποφυγή μακιγιάζ την ημέρα της θεραπείας.
 • Αποφυγή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο για τουλάχιστον 7-10 ημέρες πριν απο κάθε συνεδρία και 3-4 ημέρες μετά από αυτήν.
 • Χρειάζεται απαραίτητα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.
 • Δεν ξύνουμε με οποιονδήποτε τρόπο το σημείο που έχει γίνει αποτρίχωση.

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]