Μεσοθεραπεία

προσώπου

Η θεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια φυσική θεραπεία αντιγήρανσης με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, που γιατροί και ασθενείς εμπιστεύονται εδώ και πολλές δεκαετίες. Κατά την εφαρμογή, εγχέονται ενέσιμα στο δέρμα βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πεπτίδια και άλλα φυσικά ωφέλιμα εκχυλίσματα για την αντιμετώπιση πλήθους δερματικών προβλημάτων. Κάποια μόνο από αυτά είναι οι λεπτές ρυτίδες έκφρασης, η χαλάρωση του δέρματος και η φωτογήρανση.

Χάρη στη μεσοθεραπεία το δέρμα ενυδατώνεται και ανανεώνεται άμεσα. Το πρόσωπο αποκτά υγιή όψη και λάμψη με τον πιο φυσικό και ασφαλή τρόπο. Καμία ακριβή κρέμα της αγοράς ή συμπλήρωμα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας!

Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπεία;

Το πιστοποιημένο υλικό που χρησιμοποιούμε στη Μεσοθεραπεία, περιέχει θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος, όπως υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες, κολλαγόνο και ελαστίνη. Η έγχυσή τους λειτουργεί ως super food για το δέρμα σας!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
μεσοθεραπεία προσώπου jalupro
συστατικά μεσοθεραπείας
οφέλη μεσοθεραπείας προσώπου jalupro
πως λειτουργεί η μεσοθεραπεία προσώπου

Συστατικά μεσοθεραπείας

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια. 

Χάρη στη βαθιά ενυδάτωση, τους παράγοντες σύσφιξης και την αντιοξειδωτική δράση του υλικού, το πρόσωπο αποκτά άμεσα λαμπερή όψη και χυμώδη, σφριγηλή αίσθηση.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μεσοθεραπεία

Που στοχεύει η Μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης, τη χαλάρωση, της απώλεια της σφριγηλότητας αλλά και τη φωτογήρανση από τη παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, χαρίζοντας:

  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Μείωση των λεπτών ρυτίδων
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων στα μάτια
  • Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα

Πως λειτουργεί η
Μεσοθεραπεία Προσώπου

Με τη μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε άμεση εισαγωγή διαφόρων ουσιών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο, το οποίο αποτελείται κυρίως από ίνες συνδετικού ιστού και είναι υπεύθυνο για τη θρέψη και τη στήριξη της επιδερμίδας.

Περιέχει απαραίτητα συστατικά του δέρματος όπως το υαλουρονικό οξύ και τις πρωτεΐνες κολλαγόνο και ελαστίνη, υπεύθυνες για τη δομή, την ελαστικότητα και την ποσότητα ενυδάτωσης του δέρματος, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, γλυκόζη, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Το υαλουρονικό οξύ, ως υδρόφιλο μόριο  απορροφά νερό, συνεπώς ενυδατώνει και συμβάλλει στη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης δηλαδή στην αναζωογόνηση του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι τις λεπτές ρυτίδες, χαρίζοντας λάμψη και πιο νεανική όψη στο πρόσωπο. 

Πώς λειτουργεί η Μεσοθεραπεία

Πληροφορίες θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί 20-40 λεπτά

Σχεδόν Μηδενικό. Η θεραπεία είναι σύντομη και ανώδυνη.

Η μεσοθεραπεία αποτελεί τη βάση για όλες τις άλλες θεραπείες που ενδέχεται να πραγματοποιήσετε στο πρόσωπο σας. Συνήθως πραγματοποιούνται 3 μεσοθεραπείες με διάστημα αναμονής ενός μήνα στην κάθε μία, προκειμένου να δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο δράσης στο υλικό και να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Κατά μέσο όρο, τα αποτελέσματα διαρκούν από 2 έως 4 μήνες. Το δέρμα μετά τη θεραπεία απορροφά σταδιακά το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά υλικό και αναζωογονείται άμεσα. Για να συνεχιστεί  η θρέψη του δέρματος και να διατηρηθεί το ορατό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητες οι επαναλήψεις της θεραπείας στη συχνότητα που συστήνει ο γιατρός.