Ενυδάτωση Προσώπου

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αναζωογόνηση επιδερμίδας με φυσικό τρόπο

Η επιδερμίδα μας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού μας. Αποτελείται από πολλαπλές στιβάδες με διαφορετικές λειτουργίες, από την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και τη θωράκιση της υγρασίας έως την προστασία ενάντια σε βλαβερούς εξωτερικούς μικροοργανισμούς. 

Η διατάραξη της ισορροπίας των λιπιδίων και του νερού της επιδερμίδας, επηρεάζει σημαντικά τη συνοχή της. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να γίνεται πιο ευάλωτο στα αλλεργιογόνα και άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες. 

Η ενυδάτωση προσώπου είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος να τονώσουμε τη λειτουργία και την όψη της επιδερμίδας.

Ενυδάτωση προσώπου: Πώς λειτουργεί;

Η ενυδάτωση προσώπου είναι μια θεραπεία που αποκαθιστά το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα, μέσα από μια άμεση ή έμμεση παρεμβατική διαδικασία. Η θεραπεία κρίνεται απαραίτητη σε περιόδους έντονης ηλιακής έκθεσης αλλά και κατά την έκθεση σε κρύο ξηρό αέρα. 

Συστήνεται επίσης σε περιόδους έντονου στρες, εντατικής εργασίας, χρήσης έντονου make-up και άλλων δύσκολων εξωτερικών συνθηκών. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, καθότι προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Με την εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης που ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες της επιδερμίδας σας, στοχεύουμε στην αποκατάσταση του Ph της επιδερμίδας και της ομοιοστασίας της.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Πώς λειτουργεί η βαθιά ενυδάτωση καθαρισμός προσώπου
Βαθιά Ενυδάτωση καθαρισμός Προσώπου
Πώς λειτουργεί η βαθιά ενυδάτωση καθαρισμός προσώπου

Οφέλη & Πλεονεκτήματα

Η ενυδάτωση προσώπου συνδυάζει την καθαριστική δράση με τη βαθιά θρέψη της επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της υφής του δέρματος και η επαναφορά της λάμψης στο πρόσωπο χάρη στην τόνωση του κυτταρικού μεταβολισμού και την αύξηση της μικροκυκλοφορίας στην επιδερμίδα. 

Η θεραπεία που εφαρμόζεται στo My Laser Clinic εγγυάται πως η φρεσκάδα του προσώπου σας παραμένει αναλλοίωτη ακόμη και μετά από μία κουραστική μέρα.

Πληροφορίες θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά

Μηδενικό

Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Προτείνεται 1 φορά το μήνα

Χρησιμοποιούνται προϊόντα Juliette Armand

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

Δες τιμές

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

[]