Δερμοαπόξεση Προσώπου

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τι είναι η Δερμοαπόξεση

H δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας, η οποία συνδυάζει τα οφέλη της Δερμοαπόξεσης, του Χημικού Peeling, της Eξαγωγής του Σμήγματος, της Ενυδάτωσης και της Αντιοξειδωτικής Προστασίας. Ακολουθώντας όλα τα βήματα της θεραπείας πετυχαίνουμε τη βαθιά απολέπιση και την άμεση αναζωογόνηση του προσώπου μας. Συγκεκριμένα η επιδερμίδα επανακτά τη λάμψη της, φαίνεται πιο λεία και πιο ξεκούραστη.

Η θεραπεία της Δερμοαπόξεσης, ενδείκνυται όχι μόνο για το πρόσωπο, αλλά και για τα εξής σημεία: λαιμό, ντεκολτέ, πλάτη, χέρια, λεπτές ρυτίδες, σημάδια ακμής, διεσταλμένους πόρους, επιφανειακές ηλιακές κηλίδες.

Πως γίνεται η Δερμοαπόξεση

Tηρώντας το ιατρικό πρωτόκολλο και με την χρήση της τεχνολογίας Water Facial Dermabrasion, εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, ώστε να ενεργοποιηθεί η παραγωγή του κολλαγόνου στην επιδερμίδα του προσώπου. Το υλικό της θεραπείας περιέχει αντιοξειδωτικά, πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ. Η απολέπιση πραγματοποιείται με τη χρήση ράβδου με κεφαλή από διαμάντι. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται τα νεκρά κερατινοκύτταρα, ενώ μέσω της αναρρόφησης αυξάνεται παράλληλα η κυκλοφορία του αίματος. Έτσι διεγείρονται οι ινοβλαστοί, παράγεται κολλαγόνο κι ελαστίνη και τα νέα υγιή κύτταρα έρχονται στην επιφάνεια του προσώπου.

 

Δερμοαπόξεση
Πως γίνεται η Δερμοαπόξεση
Τι είναι η Δερμοαπόξεση
Δερμοαπόξεση

Οφέλη & Πλεονεκτήματα

Απολέπιση και Ενυδάτωση Προσώπου

Αφαίρεση μαύρων πόρων και στιγμάτων

Αναζωογόνηση Προσώπου

Πληροφορίες θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί 50 λεπτά

Μηδενικό

Προτείνεται 1 φορά το μήνα

Η θεραπεία της Δερμοαπόξεσης, ενδείκνυται όχι μόνο για το πρόσωπο, αλλά και για τα εξής σημεία:
• Λαιμό
• Ντεκολτέ
• Πλάτη
• Χέρια
• Λεπτές Ρυτίδες
• Σημάδια ακμής
• Διεσταλμένους πόρους
• Επιφανειακές ηλιακές κηλίδες

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

Δες τιμές

[]