ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μεσοθεραπεία

σώματος, κυτταρίτιδας, λιπόλυσης

Μεσοθεραπεία Σώματος

Με την μέθοδο της μεσοθεραπείας, αποκτάτε το αποτέλεσμα που θέλετε και απαλλάσσεστε από αισθητικά προβλήματα του σώματος, με οριστική και φυσική λύση. 

Πρόκειται για μια θεραπεία κατά την οποία τοποθετούνται με ενέσιμο τρόπο κάτω από το δέρμα ουσίες που έχουν λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες προσφέροντας σύσφιξη και πιο νεανική όψη στο δέρμα.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, οφείλεται κυρίως στην ανομοιογενή εναπόθεση λίπους στο δέρμα και υποδόριο ιστό, όπως επίσης και στην κατακράτηση υγρών. 

Το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του και παρουσιάζει τη χαρακτηριστική ανάγλυφη όψη φλοιού πορτοκαλιού. Αφορά όλα τα δέρματα και όλες τις ηλικίες. Δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο πρόβλημα καθώς ταλαιπωρεί και ένα μικρό ποσοστό των ανδρών.

Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης, αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Έχει την δυνατότητα να αφαιρέσει το περιττό λίπος, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην εκάστοτε περιοχή. 

Mπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες, όπως είναι: η κρυολιπόλυση, τα νήματα και η λιποαναρρόφηση, για ακόμη πιο έντονα αποτελέσματα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
μεσοθεραπεία σύσφιξης λιπόλυσης κυτταρίτιδας
μεσοθεραπεία σύσφιξης λιπόλυσης κυτταρίτιδας
μεσοθεραπεία σύσφιξης λιπόλυσης κυτταρίτιδας
μεσοθεραπεία σύσφιξης λιπόλυσης κυτταρίτιδας

Μήπως έφτασε η ώρα να δώσουμε μια οριστική λύση και να χαρούμε το αποτέλεσμα αυτής; Την λύση θα την δώσει η μεσοθεραπεία, με την οποία θα απαλλαχτούμε από αυτό που μας βασανίζει.

Ο εξειδικευμένοι ιατροί μας θα διαγνώσουν με ακρίβεια το πρόβλημα και θα σας προτείνουν την κατάλληλη θεραπευτική μέθοδο.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Μεσοθεραπεία, αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. 

Ο σκοπός της μεθόδου είναι να χορηγήσουμε στο δέρμα τις κατάλληλες δραστικές ουσίες και σε τέτοιο βάθος που δεν μπορούν να φθάσουν οι κρέμες. Ουσίες που έχουν λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες τοποθετούνται με ενέσιμο τρόπο κάτω από το δέρμα, προσφέροντας σύσφιξη και πιο νεανική όψη στο δέρμα.

Οι κύριες ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, η καρνιτίνη, κάποια ιχνοστοιχεία, το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες C και B και διάφορες αντιοξειδωτικές ουσίες (όλες πιστοποιημένες και απολύτως ασφαλείς για ενέσιμη χρήση).

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Η μέθοδος συνίσταται στην έγχυση του κατάλληλου μίγματος των δραστικών ουσιών κάτω από το δέρμα σε σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Η διαδικασία γίνεται με ενέσεις χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες. Η φιλοσοφία της είναι η δημιουργία μικρών καναλιών στην επιδερμίδα μέσω των οποίων οι χορηγούμενες δραστικές ουσίες μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

 • Γλουτούς
 • Μηρούς
 • Κοιλιά
 • Βραχίονες
 • Γόνατα

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Το περίγραμμα ανασχηματίζεται
 • Ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής
 • Βοηθά την μικροκυκλοφορία
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Το περίγραμμα ανασχηματίζεται
 • Ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής
 • Βοηθά την μικροκυκλοφορία

Πληροφορίες θεραπείας

15-30 λεπτά

Χρειάζονται περίπου 3-5 συνεδρίες, που πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα περίπου 2 εβδομάδων. Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τον γιατρό, αφού μελετήσει τις ανάγκες σας.

Η διαδικασία δεν πονάει, καθώς στην περιοχή εφαρμόζεται τοπική αναισθησία, ώστε να είναι ανώδυνη.

Οι περιοχές που μπορεί να γίνει η θεραπεία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τους γλουτούς, τη κοιλιά, τους μηρούς, τα γόνατα και τους βραχίονες.

Τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή είναι ορατά. Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς καμία ενόχληση. Ενδεχομένως να εμφανιστούν κάποιες μελανιές, οι οποίες άμεσα θα υποχωρήσουν.