ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Ρινοπλαστική

Αισθητική & λειτουργική βελτίωση της μύτης

ρινοπλαστική

Πότε χρειάζεται Ρινοπλαστική

Η επέμβαση έχει, πέρα από αισθητικό σκοπό (διόρθωση εξωτερικής εμφάνισης της μύτης) ή λειτουργικό (επίλυση προβλημάτων στην αναπνοή, στην όσφρηση, στη γεύση ή και στον ύπνο π. χ. άπνοιες – ροχαλητό) και επανορθωτικό χαρακτήρα (διόρθωση προβλημάτων από προηγούμενη επέμβαση, διόρθωση δυσμορφιών μετά από κακώσεις).

Μία μεγάλη καμπούρα, μία χοντρή ή “πεσμένη” κορυφή, μία φαρδιά ή στραβή μύτη, μπορούν όλα να διορθωθούν στα χέρια ενός έμπειρου και κατάλληλα εκπαιδευμένου Πλαστικού Χειρουργού.

Τύποι Ρινοπλαστικής [Ανοιχτή & Κλειστή]

Στην κλειστή μέθοδο, οι τομές που μας επιτρέπουν να φτάσουμε στις δομές που πρέπει να διορθωθούν, γίνονται στο εσωτερικό της μύτης. Από την άλλη, στην ανοιχτή Ρινοπλαστική, μία μικρή, αθέατη τομή στη στυλίδα της μύτης μας δίνει την απαιτούμενη πρόσβαση.

Είναι μεγάλης σημασίας ο χειρουργός να έχει άνεση και στις δύο προσπελάσεις ώστε να μπορεί να είναι ευέλικτος και να πετυχαίνει κάθε φορά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μία επιτυχημένη Ρινοπλαστική, όχι μόνο αναβαθμίζει σημαντικά την εμφάνισή μας αλλά συγχρόνως τονώνει την αυτοπεποίθησή και βελτιώνει την ψυχική μας υγεία.

Οφέλη & Πλεονεκτήματα | Αποτελέσματα Ρινοπλαστικής

Αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η διακοπή της αναπνοής κατά την διάρκεια του ύπνου, αποφεύγοντας έτσι τις δυσάρεστες επιπτώσεις στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία.

Μειώνονται ή εξαφανίζονται οι κρίσεις ιγμορίτιδας και ωτίτιδας, αφού η κακή βατότητα των ρινικών κοιλοτήτων είναι πολλές φορές η γενεσιουργός αιτία.

Η καλή αναπνοή από τη μύτη επιδρά και στην καλύτερη λειτουργία του κατώτερου αναπνευστικού.

Πληροφορίες θεραπείας

Ποικίλει, ανάλογα την περίπτωση

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]