ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σκληροθεραπεία

Αντιμετώπιση Ευρυαγγειών

σκληροθεραπεια

Περπατήστε ξανά με αυτοπεποίθηση!

Αν θέλετε πόδια λεία και απαλά χωρίς την αντιαισθητική παρουσία μελανών φλεβών τότε η απόλυτη λύση είναι η σκληροθεραπεία. Πρόκειται για την πλέον αναγνωρισμένη μέθοδο παγκοσμίως για την εξάλειψη των Ευρυαγγειών, καθώς με την έγχυση ειδικών ουσιών στις ενδοδερμικές και υποδόριες φλέβες οι βλάβες στο εσωτερικό τους ελαχιστοποιούνται έως και απαλείφονται εντελώς. Η ασφαλής και επιτυχημένη μέθοδος της σκληροθεραπείας έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να ξαναβρούν την αυτοπεποίθησή τους και να δείξουν ελεύθερα τα πόδια τους.

Η σκληροθεραπεία εξελίσσεται και παρουσιάζει την τελευταία καινοτομία της με αφρό για καλύτερα και πιο ασφαλή αποτελέσματα. Η σκληρυντική ουσία που εγχύεται τη φλέβα είναι σε μορφή αφρού μετά την ανάμειξη του υγρού φαρμάκου με αέρα. Αυτή η τεχνική ενισχύει τη δράση του υγρού σκληρυντικού, καθότι αυτό παραμένει στο τοίχωμα της φλέβας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς την παρεμβολή του αίματος. Έτσι πετυχαίνουμε καλύτερο αποτέλεσμα με τη χρήση λιγότερου φαρμάκου στον οργανισμό.

Σκληροθεραπεία Ευρυαγγειών – Πώς γίνεται;

Αρκετοί ασθενείς χρειάζονται περισσότερες από μία συνεδρίες σκληροθεραπείας. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πλήθος και την έκταση των ευρυαγγειών, καθώς και από την ανταπόκριση του κάθε οργανισμού στη θεραπεία.

  • Η ένεση γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες.
  • Η θεραπεία είναι ανώδυνη και πλήρως ανεκτή από τον/ην ασθενή. Έτσι μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία.
  • Για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, οι ασθενείς θα πρέπει να φοράνε ελαστικές κάλτσες για 5-10 μέρες μετά από κάθε συνεδρία σκληροθεραπείας.
σκληροθεραπεία
σκληροθεραπεία
Αποτελέσματα Σκληροθεραπείας ​
σκληροθεραπεία ευρειαγγειών πώς γίνεται

Οφέλη & Πλεονεκτήματα
Αποτελέσματα Σκληροθεραπείας

Η Σκληροθεραπεία είναι μία ασφαλής θεραπευτική μέθοδος που εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα από τον θεράποντα ιατρό σας. 

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, όπου απαιτείται «νυστέρι» για την αφαίρεση φλέβας, η σκληροθεραπεία είναι ανώδυνη και μη επεμβατική. Γίνεται στο χώρο του ιατρείου χωρίς αναισθησία κι έτσι μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις υποχρεώσεις και στη συνήθη καθημερινότητά σας.

Η σκληροθεραπεία είναι μία πολύ πιο οικονομική λύση από οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πληροφορίες θεραπείας

Η επίδραση των σημερινών φαρμάκων στο εσωτερικό της φλέβας είναι άμεση, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να παρατηρήσετε την ευρυαγγεία να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια σας τη στιγμή την έγχυσης. Ακόμη και αυτό, όμως, δεν είναι παρά μόνο η αρχή της διαδικασίας βελτίωσης και απαλοιφής των βλαβών, η οποία μπορεί να διαρκέσει μήνες μέχρι την ολοκλήρωσή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά μετά από 3 έως 4 εβδομάδες.

Απόλυτη αντένδειξη της θεραπείας είναι ασθενείς με γνωστή αλλεργία στο σκεύασμα και ασθενείς με σοβαρή ή/και οξεία συστηματική νόσο. Οι επιπλοκές της Σκληροθεραπείας Ευρυαγγειών με σύγχρονα σκευάσματα είναι ήπιες και συνήθως παροδικές. Από τις πιο συχνές και παροδικές παρενέργειες είναι:

  • Η μελάγχρωση του δέρματος (εμφάνιση καφέ γραμμής πάνω από την πορεία της φλέβας που υποβλήθηκε σε θεραπεία)
  • Η εμφάνιση πολλών μικροσκοπικών κόκκινων αγγείων στην υπό θεραπεία περιοχή
  • Εξαιρετικά σπάνια έχουν καταγραφεί σοβαρές επιπλοκές όπως θρόμβωση, νευρολογικές διαταραχές, αλλεργία.

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]