Ανόρθωση Γλουτών

Με υαλουρονικό οξύ

ανόρθωση γλουτών

Αποκτήστε τις ιδανικές αναλογίες σώματος

Η επιστήμη της ιατρικής και συγκεκριμένα της αισθητικής δερματολογίας συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας μας και κατ’ επέκταση, της σχέσης με το σώμα μας. Αποκτήστε ιδανικές αναλογίες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε με τη χρήση fillers. Η ανόρθωση γλουτών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και ασφαλής.

Τα fillers είναι προϊόντα με βάση το υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό που παράγει το σώμα μας κι είναι υπεύθυνο για το σχήμα του δέρματός μας χάρη στην ικανότητά του να δεσμεύει το νερό και να ενυδατώνει τους ιστούς. Τη μείωση στην παραγωγή του υαλουρονικού οξέος με την πάροδο του χρόνου μπορεί να υποκαταστήσει η εμφύτευσή του από τον θεράποντα γιατρό σας.

Ανόρθωση Γλουτών: Πώς γίνεται;

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα σημεία του σώματος που χρειάζονται ενίσχυση, βελτίωση και αρμονική αποκατάσταση ελλειμμάτων χωρίς σκληρή γυμναστική και τον κίνδυνο τραυματισμού.

Στην αγορά κυκλοφορούν δερματικά εμφυτεύματα διαφορετικών τύπων που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους, τη διάρκεια του αποτελέσματος, το βάθος έγχυσης, όπως και τον βαθμό ασφαλείας.

Στο Μy Laser Clinic διαθέτουμε τα πιο ποιοτικά και εξελιγμένα fillers. O γιατρός τοποθετεί εμφυτεύματα (Fillers) μέσω μιας εύκολης και αναίμακτης διαδικασίας που αναδιαμορφώνει τις καμπύλες με φυσικό τρόπο και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

μεσοθεραπεία σύσφιξης λιπόλυσης κυτταρίτιδας
μεσοθεραπεία σύσφιξης λιπόλυσης κυτταρίτιδας
ανόρθωση γλουτών
ανόρθωση γλουτών αποτελέσματα

Οφέλη & Πλεονεκτήματα
Αποτελέσματα από την Ανόρθωση Γλουτών

Το filler υαλουρονικού είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος.

Πρόκειται για τη μοναδική ασφαλή λύση στη μη χειρουργική διαμόρφωση των σωματικών αναλογιών. Το υλικό που συστήνεται για την ανόρθωση γλουτών είναι βιοδιασπώμενο και μη μόνιμο.

Έτσι τα fillers είναι η ιδανική λύση για εσάς που θέλετε να αποφύγετε το χειρουργείο και να δοκιμάσετε έναν μη επεμβατικό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος σας.

Πληροφορίες θεραπείας

Σύντομη διαδικασία με διάρκεια που καθορίζεται από τις ανάγκες της θεραπείας

Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας1 φορά / 2 έτη

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]