ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αντιμετώπιση Υπεριδρωσίας

Με Βουτ/κη Τοξίνη

αντιμετώπιση υπεριδρωσιας

Τι είναι η υπεριδρωσία

Η υπεριδρωσία είναι μία παθολογική κατάσταση που αφορά την υπερβολική παραγωγή ιδρώτα από τους αδένες στο σώμα. Πρόκειται για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο που απασχολεί πολλούς ανθρώπους- άντρες και γυναίκες- στην καθημερινότητά τους, ειδικά στην Ελλάδα όπου το κλίμα είναι ιδιαίτερα θερμό για αρκετούς μήνες μέσα στο χρόνο.

Οι παράγοντες που προκαλούν την υπεριδρωσία μπορεί να είναι κληρονομικοί ή να είναι το αποτέλεσμα κάποιας νόσου. Είτε παρουσιάζεται σε όλο το σώμα είτε εντοπίζεται σε συγκεκριμένα σημεία, όπως οι μασχάλες, τα πέλματα ή οι παλάμες, είναι ένα αντιμετωπίσιμο πρόβλημα χάρη στην ευεργετική δράση της βοτ/κής τοξίνης (νευροτοξίνη).

Ανάλογα με τα αίτια που προκαλούν την Υπεριδρωσία, διακρίνεται σε:

Πρωτοπαθή υπεριδρωσία: Εμφανίζεται πρώτη φορά στην εφηβική ηλικία και οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες. Επηρεάζει συγκεκριμένα σημεία του σώματος (εστιακή υπεριδρωσία) και συνήθως επιδεινώνεται κάτω από έντονες ψυχοσυναισθηματικές καταστάσεις, όπως άγχος και φόβος.

Δευτεροπαθή υπεριδρωσία: Είναι συνέπεια κάποιας νόσου και εμφανίζεται με τη γενικευμένη μορφή της κατά κύριο λόγο στην ενήλικη ζωή του ατόμου.

υπεριδρωσία - τι είναι
αντιμετώπιση υπεριδρωσίας
αντιμετώπιση υπεριδρωσίας πως λειτουργεί
αντιμετώπιση υπεριδρωσίας - αποτελέσματα
Αντιμετώπιση Υπεριδρωσίας - Αποτελέσματα θεραπείας

Αντιμετώπιση Υπεριδρωσίας: Πώς λειτουργεί;

Για την αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας χρησιμοποιούνται υλικά που λειτουργούν αποδεδειγμένα ενάντια στην εμφάνιση των ρυτίδων, καθώς με αυτά μπορούμε να μειώσουμε την υπερδραστηριότητα των ιδρωτοποιών αδένων.

Χάρη στη χαλαρωτική και καταπραϋντική δράση της βοτ/κης τοξίνης, η παραγωγή ιδρώτα μειώνεται αισθητά χωρίς να εμποδίζεται η φυσιολογική λειτουργία των αδένων και χωρίς παρενέργειες για το υπόλοιπο σώμα.

  • Με μια πολύ λεπτή κι εύκαμπτη βελόνα, σταγόνες βοτ/νικής τοξίνης εγχύονται στο δέρμα κάθε ενδιαφερόμενης περιοχής.
  • Η εφίδρωση της μασχάλης μειώνεται κατά 90% τις πρώτες δύο ημέρες και το πλήρες αποτέλεσμα βρίσκεται σε ισχύ μέσα στην πρώτη εβδομάδα.
  • Οι περισσότεροι ασθενείς απολαμβάνουν τα οφέλη της ξηρότητας με μια εφαρμογή του για έξι με δέκα μήνες.

Οφέλη & Πλεονεκτήματα
Αποτελέσματα από την αντιμετώπιση της Υπεριδρωσίας

Η διαδικασία για την αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας περιορίζει την υπερβολική παραγωγή ιδρώτα, διατηρώντας τη φυσιολογική δραστηριότητα και έκκριση του αδένα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες μέρες, ενώ η θεραπεία έχει πλήρη και σταθερή ισχύ μέσα στην πρώτη κιόλας εβδομάδα. Ταυτόχρονα μειώνεται αισθητά η δυσοσμία που συνοδεύει το φαινόμενο της εφίδρωσης.

Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε δραστηριότητά σας μέσα στη μέρα αλλά κι έναν στεγνό νυχτερινό ύπνο χωρίς το άγχος της κακοσμίας και των λεκέδων που αφήνει στα ρούχα η έντονη εφίδρωση.

 

Πληροφορίες θεραπείας

Προτείνονται έως 2 εφαρμογές τον χρόνο

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη, καθώς ελαχιστοποιούμε τον πόνο με τη χρήση ειδικής κρέμας

Μετά τη θεραπεία αποφεύγουμε το τρίψιμο της περιοχής έγχυσης. Για τρία 24ωρα μετά την εφαρμογή της θεραπείας απαγορεύεται η έντονη σωματική δραστηριότητα και η κατανάλωση αλκοόλ.

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]