Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Ενδολιπική Θεραπεία [Aqualyx, Lemon Bottle, BCN Peptides]

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Ξεχάστε το τοπικό λίπος μια για πάντα!

Το λίπος που συσσωρεύεται σε διάφορα σημεία στο σώμα δεν είναι μόνο ένα αισθητικό πρόβλημα που επηρεάζει την αυτοπεποίθηση του ατόμου, αλλά και μία πιθανή απειλή για την υγεία σε βάθος χρόνου. Λύση στο πρόβλημα του συσσωρευμένου λίπους δίνει η ενέσιμη λιποδιάλυση με άμεσα αποτελέσματα και μάλιστα χωρίς «νυστέρι». Πρόκειται για μία καινοτόμα θεραπεία, κατά την οποία θρεπτικά συστατικά εγχέονται κάτω από το δέρμα.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές, όπως: Κοιλιά, Γλουτοί, Διπλοσάγονο και προγούλι, Μπράτσα, Γάμπες, Γοφοί και γόνατα, Εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών. Η θεραπεία είναι εξίσου αποτελεσματική σε περιπτώσεις γυναικομαστίας.

Πώς γίνεται η ενέσιμη λιποδιάλυση;

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι απόλυτα ασφαλής, μη χειρουργική επέμβαση, κατάλληλη για άντρες και γυναίκες. Το υλικό εγχέεται υποδόρια στον λιπώδη ιστό με τη χρήση εύκαμπτης και εξαιρετικά λεπτής βελόνας για ανώδυνη εφαρμογή.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μία μέθοδος απόλυτα ασφαλής που εμπνέεται από τη φύση, αφού στους λιπώδεις ιστούς εγχέεται το οξύ που παράγει ο ίδιος μας ο οργανισμός για την καύση του λίπους. Έτσι έχετε εντυπωσιακό αποτέλεσμα με την εγγύηση της φύσης!

ενέσιμη λιποδιάλυση
ενέσιμη λιποδιάλυση πως γίνεται
Ενδολιπική θεραπεία Aqualyx
Που εφαρμόζεται η ενδολιπική λιποδιάλυση
ενέσιμη λιποδιάλυση

Ενδολιπική θεραπεία Aqualyx

Tο Aqualyx® είναι ένα σύνθετο μικροζελατινώδες ενέσιμο διάλυμα- αποτέλεσμα της έρευνας του διάσημου καθηγητή Pasquale Motolese. Η τεχνική έγχυσης που ανέπτυξε διαλύει επιλεκτικά τα λιποκύτταρα αφήνοντας ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς.

Η θεραπεία, γνωστή ως «Aqualysis TM» ή «AquaplastyTM», στοχεύει στην έγχυση του ειδικού διαλύματος σε εντοπισμένους θύλακες λίπους.
Tο Aqualyx® είναι η μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές.

Καταστρέφει μόνιμα και υγροποιεί το λίποκύτταρο, τα κατάλλοιπα αποβάλλονται φυσικά και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μετατρέπονται σε ενέργεια. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα για τη διάλυση των αποθεμάτων λίπους.

BCN LIPID – PEPTIDES Advanced Lipolytic Cocktail

Το BCN LIPID – Peptides είναι ένα προϊόν της BCN Advanced Line. Στη νέα του σύνθεση περιέχει τα γνωστά δραστικά συστατικά με την αναγνωρισμένη δράση λιποδιάλυσης σε συνδυασμό με ένα νέο και πρωτοποριακό κοκτέιλ πεπτιδίων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρό μείγμα δραστικών συστατικών για την διαμόρφωση του σώματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

BCN LIPID – PEPTIDES

Οφέλη & Πλεονεκτήματα
Αποτελέσματα από την ενέσιμη λιποδιάλυση

Η ενέσιμη λιποδιάλυση εξαλείφει το τοπικό λίπος με αποτέλεσμα την ορατή βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος και το αδυνάτισμα.

Συμβάλλει δραστικά στην απαλοιφή της «όψης φλοιού πορτοκαλιού» στα προβληματικά σημεία, εφόσον τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και το δέρμα επανακτά την ελαστικότητά του.

 

Η λεία και σφριγηλή όψη του δέρματος βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος και δίνει την εντύπωση ενός δυνατού και υγιούς κορμιού χωρίς ψεγάδια.

Πληροφορίες θεραπείας

Έως 30 λεπτά (ανάλογα με τη στοχευμένη περιοχή)

Ανώδυνη εφαρμογή με χρήση πολύ λεπτής βελόνας και τοπικής αναισθητικής κρέμας

Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά από τον πρώτο μήνα. Με σωστή διατροφή και άσκηση το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητα. Για τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να προστατεύσετε την περιοχή από πιθανές μολύνσεις. Γι’ αυτό φοράτε καθαρά και όχι πολύ στενά ρούχα, αποφύγετε κοντά σορτσάκια και φορέματα αν η θεραπεία έγινε σε γλουτούς, μηρούς κτλ. Για τις επόμενες δώδεκα ώρες αποφύγετε πηγές θερμότητας, όπως σάουνα, σολάριουμ, καυτό ντους, όπως και την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]