Ραδιοσυχνότητες RF

Σύσφιξη Προσώπου

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF – ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τι είναι;

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν μια αξιοπιστοποιημένη, μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του σώματος προκειμένου να καταπολεμήσει τη δερματική χαλάρωση και να μειώσει το τοπικό πάχος. Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, οι ραδιοσυχνότητες RF επικεντρώνουν θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προάγοντας τη σύσφιξη και τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα face contouring με φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Πως λειτουργούν;

Η κλινική πρακτική έχει αποδείξει ότι το RF μπορεί να συμπιέσει αποτελεσματικά και να αναγεννήσει το δέρμα. Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία βαθιάς θέρμανσης (τεχνολογία πλάσματος ραδιοσυχνοτήτων), μπορεί να ενεργοποιήσει το βαθύ κολλαγόνο και να προωθήσει νέα ανάπτυξη κολλαγόνου, να καλύψει τη συστολή του κολλαγόνου και την απώλεια κενών θέσεων, σφίγγοντας έτσι το δέρμα ώστε να ανακτήσει την ελαστικότητα του δέρματος.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF - ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
RF_1920x2400
ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF
RF1200x1470

Οφέλη & Πλεονεκτήματα

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιγξη του προσώπου. 

Διαθέτει αποκλειστικό πρωτόκολλο θεραπείας, μέσω του οποίου εκπέμπονται στοχευμένα εναλλασσόμενα εγκάρσια και κύματα συμπίεσης υπερήχων, με μεγάλη ομοιογένεια στην περιοχή θεραπείας (σώμα και πρόσωπο), που διασπούν την ακεραιότητα της κυτταρικής μεμβράνης χωρίς την οποιαδήποτε φθορά στην επιφάνεια της επιδερμίδας ή στους παρακείμενους ιστούς. 

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς καμία παρενέργεια.

Πληροφορίες θεραπείας

Ανάλογα με την κάθε περίπτωση. 

  • Συστήνεται η κατανάλωση άφθονου νερού πριν τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF για να εξασφαλίσεις ενυδάτωση των ιστών.
  • Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα σου αμέσως πριν τη θεραπεία όπως η ηλιοθεραπεία ή το Solarium.

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]