ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Λιποαναρρόφηση

Μόνιμη λύση κατά του τοπικού πάχους

λιποαναρρόφηση

Απαλλάξου από το τοπικό πάχος

Αν δεν αγαπήσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας, δεν θα το κάνει κανείς άλλος για μας. Ένα όμορφο σώμα, χωρίς ενοχλητικά σημεία που χαλάνε τη διάθεσή μας, είναι κάτι παραπάνω από ένα “δώρο” που μπορούμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας, καταπολεμώντας αποτελεσματικά το τοπικό πάχος με την μέθοδο της  Λιποαναρρόφησης.

Με τη λιποαναρρόφηση, απομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο να έχουμε επίπεδη και δυναμικά γραμμωμένη κοιλιά, σφριγηλά μπράτσα, ανορθωμένους γλουτούς (χωρίς τοπικό πάχος).

Σημεία Εφαρμογής: Διπλοσάγονο, μπράτσα, μηροί, γλουτοί, κοιλιά, πλαϊνά μέσης (love handles), πλάτη, γυναικομαστία (άντρες)

Λιποαναρρόφηση: Πώς γίνεται

Η κλασική τεχνική λιποαναρρόφησης μπορεί να εφαρμοστεί είτε με ολική, είτε με τοπική αναισθησία, κατά την οποία γίνεται διήθηση του λιπώδους ιστού με πολύ αραιωμένα διαλύματα τοπικών αναισθητικών και αδρεναλίνης.

  • Ο πλαστικός χειρουργός κάνει μια μικρή τομή μέσα από την οποία περνάει μια κάνουλα, η οποία συνδέεται μέσω ενός σωλήνα με μηχάνημα δημιουργίας κενού αέρος.
  • Με την βοήθεια της κάνουλας, αποκολλώνται τα λιποκύτταρα και καταλήγουν σε ένα διαφανές δοχείο, αναρροφάται η ποσότητα λίπους ενώ οι οπές κλείνουν μόνες τους χωρίς ράμματα και ουλές.
  • Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία στην ανάλογη περιοχή, κρίνεται απαραίτητη η χρήση ειδικού κορσέ για αποφυγή χαλάρωσης του δέρματος.
λιποαναρρόφηση αποτελέσματα
λιποαναρρόφηση πως γίνεται
λιποαναρρόφηση απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος
τι προσφέρει η λιποαναρρόφηση
οφέλη λιποαναρρόφησης

Τι προσφέρει η λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση είναι η πιο συχνή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως, καθώς δύναται να βελτιώσει αισθητά τις σωματικές αναλογίες, διορθώνοντας τοπικές υπερλιπώσεις μέσω σχεδόν αόρατων τομών σε περιοχές του σώματος όπως: άνω άκρα, κοιλιακή περιοχή, γλουτοί, μηροί, κνήμες, πρόσωπο, λαιμός (προγούλι).

Δεν αποτελεί εναλλακτική λύση της δίαιτας ή της άσκησης – η οποία ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας – ούτε όμως και μέθοδο απώλειας βάρους. Ωστόσο, πολλές φορές έχει παρατηρηθεί πως μετά από λιποαναρρόφηση ανακτάται περισσότερο η αυτοπεποίθησή μας, με αποτέλεσμα να ακολουθούμε ακόμα πιο πιστά μια ισορροπημένη διατροφή.

Οφέλη & Πλεονεκτήματα | Αποτελέσματα Λιποαναρρόφησης

Μειώνεται το περιττό βάρος και περιορίζεται το λίπος, αν το άτομο είναι υπέρβαρο.

Σε άτομα με φυσιολογικά υγιές βάρος διορθώνεται το πρόβλημα του περιττού πάχους σε τοπικά σημεία, με τα αποτελέσματα της μεθόδου να είναι θεαματικά και μόνιμα. 

 

Η περιοχή που έχει υποστεί τέτοιου είδους επέμβαση δεν ανταποκρίνεται σε αύξηση του όγκου λόγω της αφαίρεσης μεγάλου πληθυσμού λιποκυττάρων.

Πληροφορίες θεραπείας

1-4 ώρες (ανάλογα τον αριθμό περιοχών)

Ξεκούραση 2 ημέρες μετά το χειρουργείο

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]