ΙΑΤΡΙΚΑ LASER 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Alexandrite Candela Mini

GENTLELASE

Ολική αποτρίχωση γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια

Μικρό αλλά πανίσχυρο το Laser Alexandrite Candela GentleLase Mini φτάνει παντού και σας απαλλάσσει γρήγορα, άνετα και αποτελεσματικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. 

Η λειτουργία του στηρίζεται σε αρχή της ιατρικής φυσικής, συγκεκριμένα στην «επιλεκτική φωτοθερμόλυση», σύμφωνα με την οποία μπορούμε να εξαλείψουμε την τρίχα χωρίς να προκαλέσουμε βλάβες στο δέρμα.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως όπως κάθε ιατρικό μηχάνημα laser, έτσι και το Alexandrite Candela GentleLase Mini δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Η δράση του βασίζεται στη στοχευμένη εκπομπή θερμικού φωτός.

Η τεχνολογία του το καθιστά απόλυτα ασφαλές για την εφαρμογή του από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που μπορεί να διαγνώσει τις ανάγκες του δέρματός σας και να χρησιμοποιήσει τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

Είσαι φοιτητής/φοιτήτρια;

Έχεις -20% στην αποτρίχωση Laser με τεχνολογία Αλεξανδρίτη

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
Alexandrite Candela Mini
Alexandrite Candela Mini Laser Αποτρίχωσης
Οδηγίες μετά τη Laser αποτρίχωση
Οδηγίες πριν τη Laser αποτρίχωση

Το Alexandrite Candela GentleLase Mini διαθέτει μήκος κύματος 755nm, προσφέροντας το μέγιστο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση με laser, ειδικά για τους τύπους δέρματος Ι-IV. Το μήκος κύματος στο οποίο λειτουργεί το σύγχρονο μηχάνημα της My Laser Clinic, απορροφάται πιο αποτελεσματικά από τη μελανίνη στο ευρύτερο φάσμα υφής και αποχρώσεων της τρίχας.

Είναι ιδανικό κυρίως για μικρές/μεσαίες περιοχές όπως πχ. μασχάλες, κοιλιά, μπικίνι κλπ.

Οδηγίες

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

οδηγιες

Πριν την εφαρμογή Laser

 • Ξύρισμα της περιοχής όπου θα εφαρμοστεί το laser 2-3 ημέρες πριν το ραντεβού της κύριας θεραπείας σας.
 • Να έχει παρέλθει διάστημα 3-4 εβδομάδων από εφαρμογή αποτρίχωσης με κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι.
 • Να αποφεύγεται η χρήση αποσμητικών με οινόπνευμα πριν τη θεραπεία.
 • Σε περίπτωση εφαρμογής θεραπείας στο πρόσωπο, η περιοχή θα πρέπει να είναι καθαρή από make up.
Σημαντικό:
 • Αποφυγή ηλιοθεραπείας για τουλάχιστον 72 ώρες.
 • Να ενημερώνετε τον ιατρό μας για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που τυχόν λαμβάνετε καθώς και για ενδεχόμενες αλλαγές στο ιατρικό ιστορικό σας.
 • Να μην υπάρχει ερεθισμός ή φλεγμονή του δέρματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

οδηγιες

Μετά την εφαρμογή Laser

 • Αμέσως μετά την αποτρίχωση με laser μπορεί να υπάρξει ερυθρότητα της περιοχής, η οποία μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως και ένα 24ωρο ή και περισσότερο.
 • Να ενυδατώνετε την περιοχή που έγινε το laser με αναπλαστική κρέμα για τις επόμενες δύο ημέρες (πρωί και βράδυ) – Εάν η ξηρότητα επιμένει, η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι την υποχώρηση της.
 • Αν αισθανθείτε καύσο ή ερεθισμό στην περιοχή, επικοινωνήστε με τον ιατρό μας για περισσότερες οδηγίες.
 • Αν κάνετε εφαρμογή laser στο πρόσωπο, συστήνεται η χρήση αντηλιακής κρέμας (χειμώνα και καλοκαίρι).
Επίσης:
 • Αποφεύγετε το ζεστό ντούζ, ατμόλουτρα, σάουνα για τουλάχιστον 24–48 ώρες.
 • Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 7 ημέρες.
 • Αποφεύγετε peeling ή την έντονη τριβή της συγκεκριμένης περιοχής για τις πρώτες 2 με 3 ημέρες.
 • Μη χρησιμοποιείτε καμία άλλη μέθοδο αποτρίχωσης μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι συνεδρίες αποτρίχωσης με laser – Αποφεύγετε το ξύρισμα ενδιάμεσα των θεραπειών. Αυτό πρέπει να εφαρμόζεται μόνο 2 με 3 ημέρες πριν την κύρια θεραπεία.
 • Μετά από 7 ημέρες μπορείτε να κάνετε peeling σώματος ή ελαφρύ τρίψιμο με σφουγγάρι. Βοηθάει στην γρηγορότερη απόπτωση των καμένων τριχών.

 Μάθε για την αποτρίχωση laser

Η διαφορά στο δέρμα και στην ποιότητα της τρίχας είναι ορατή από την πρώτη εφαρμογή. Η μείωση της τριχοφυΐας φτάνει το 60% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

Ναι, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο σε ποσοστό 70 με 90%. Αυτό ποικίλει αναλόγως τον τύπο του δέρματος, την ποιότητα της τρίχας, την περιοχή που εφαρμόζεται η αποτρίχωση laser. Το σώμα μας χωρίζεται σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές και ορμονοανεξάρτητες περιοχές. Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές χρειάζονται περισσότερες εφαρμογές και πιθανότατα να χρειάζεται και μια συντήρηση δύο με τρείς φορές τον χρόνο.

Εάν συνυπάρχουν ορμονικά προβλήματα η ιατρική μας ομάδα θα δώσει παράλληλα αγωγή για να καταπολεμήσει και το ορμονικό πρόβλημα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Όχι τα σύγχρονα laser δεν πονάνε. Επιπλέον χρησιμοποιούμε επιπρόσθετο σύστημα ψυχρού  αέρια για ανώδυνη εφαρμογή της συνεδρίας. Η συνεδρία γίνεται σε ελάχιστό χρόνο, χωρίς πόνο.

Αυτό εξαρτάται από τον φωτότυπο του δέρματος, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας. Κατά μέσο όρο θα χρειαστούν 8 συνεδρίες.

Όχι δεν έχει. Μετά την εφαρμογή είναι πιθανό να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός στην επιδερμίδα που με μια κατάλληλη καταπραϋντική κρέμα υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.
Για τις επόμενες μία – δύο μέρες μετά δεν ενδείκνυται το πολύ ζεστό μπάνιο ή η σάουνα στην περιοχή που εφαρμόστηκε η αποτρίχωση laser. Απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία ή το τεχνητό μαύρισμα για περίπου 5 ημέρες.
Όχι αυτός είναι ένας μύθος που επικρατούσε στο παρελθόν. Μάλιστα, η αποτρίχωση laser είναι η οικονομικότερη μέθοδος. Χρειάζονται μόνο ορισμένες συνεδρίες. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα από τις υπόλοιπες μεθόδους που είστε αναγκασμένοι να εφαρμόζετε και να πληρώνετε εφ’ όρου ζωής.
Το laser είναι η μοναδική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να γίνει σε όλα τα ανατομικά σημεία του σώματος, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η γενετική περιοχή.
Η laser αποτρίχωση πραγματοποιείται με ασφάλεια ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού και της επιστημονικής μας ομάδας.