ΙΑΤΡΙΚΑ LASER 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Palladium Diamond

TRIPLE WAVE LASER

*Διαθέσιμο σε Πάτρα & Σύνταγμα

Τεχνολογία αιχμής για λείο και απαλό δέρμα χωρίς τριχοφυΐα

Το Diamond Palladium Triple Wave Laser αποτελεί το πλέον ισχυρό, εξελιγμένο και ασφαλές διοδικό laser αποτρίχωσης, τριπλής στόχευσης. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του έτους.

Διαθέτει 3 μήκη κύματος 755nm (Alexandrite) /808nm (Diode) /1064nm (Nd:Yag) που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές δερματικές ανάγκες, προσφέροντας πάντα το μέγιστο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση με laser.

Είσαι φοιτητής/φοιτήτρια;

Έχεις -20% στην αποτρίχωση Laser

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση με το Palladium Diamond
Palladium Diamond - Οδηγίες Πριν και Μετά
Palladium Diamond - Οδηγίες πριν την εφαρμογή
Palladium Diamond - Οδηγίες μετά την εφαρμογή

Diamond Palladium: Πώς λειτουργεί;

H τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία της αποτρίχωσης με LASER λέγεται PALLADIUM DIAMOND. Πρόκειται για μοντέλο του 2021 και την εξέλιξη του Palladium V.

 • Το ΝΕΟ τριπλό Laser οφείλει το όνομα του στο πιο πολύτιμο και ανθεκτικό υλικό στον κόσμο, στο λαμπερό διαμάντι. Διακρίνεται για την υπεροχή του και το εγγυημένο μοναδικό αποτελέσμά, χάρη στην ισχυρή απόδοση του φωτός 3πλής στόχευσης τελευταίας γενιάς!
 • Συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές συσκευές αποτρίχωσης laser στην αγορά!Με τεχνολογία σάρωσης και τη δυνατότητα ταυτόχρονης 3πλής εκπομπής στα 755nm, 810nm και 1064nm, καλύπτει όλα τα βάθη του δέρματος, στα οποία αναπτύσσεται ο θύλακας και η τρίχα. Έτσι έχει την ικανότητα να τα καταστρέφει μια για πάντα.
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
 • Ταυτόχρονη 3πλή εκπομπή σε 3 διαφορετικά μήκη κύματος και στα 3 βάθη ανάπτυξης της τρίχας!
 • Μεγαλύτερο μέγεθος κεφαλής με τεχνολογία ψύξης 360, για την πιο ανώδυνη εμπειρία, και σάρωση μεγαλύτερης επιφάνειας για μεγαλύτερη ταχύτητα και γρήγορο αποτέλεσμα!
 • Με την εστιασμένη στόχευση FAC 2021 επιτυγχάνεται σχεδόν απόλυτη διοχέτευση του φωτός στον θύλακα χωρίς απώλειες, χαρίζοντας μοναδικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης!
Οδηγίες

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

οδηγιες

Πριν την εφαρμογή Laser

 • Ξύρισμα της περιοχής όπου θα εφαρμοστεί το laser 2-3 ημέρες πριν το ραντεβού της κύριας θεραπείας σας. 
 • Να έχει παρέλθει διάστημα 3-4 εβδομάδων από εφαρμογή αποτρίχωσης με κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι.
 • Να αποφεύγεται η χρήση αποσμητικών με οινόπνευμα πριν τη θεραπεία.
 • Σε περίπτωση εφαρμογής θεραπείας στο πρόσωπο, η περιοχή θα πρέπει να είναι καθαρή από make up.
Σημαντικό: 
 • Αποφυγή ηλιοθεραπείας για τουλάχιστον 72 ώρες.
 • Να ενημερώνετε τον ιατρό μας για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που τυχόν λαμβάνετε καθώς και για ενδεχόμενες αλλαγές στο ιατρικό ιστορικό σας.
 • Να μην υπάρχει ερεθισμός ή φλεγμονή του δέρματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

οδηγιες

Μετά την εφαρμογή Laser

 • Αμέσως μετά την αποτρίχωση με laser μπορεί να υπάρξει ερυθρότητα της περιοχής, η οποία μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως και ένα 24ωρο ή και περισσότερο.
 • Να ενυδατώνετε την περιοχή που έγινε το laser με αναπλαστική κρέμα για τις επόμενες δύο ημέρες (πρωί και βράδυ) – εάν η ξηρότητα επιμένει, η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι την υποχώρηση της.
 • Αν αισθανθείτε καύσο ή ερεθισμό στην περιοχή, επικοινωνήστε με τον ιατρό μας για περισσότερες οδηγίες.
 • Αν κάνετε εφαρμογή laser στο πρόσωπο, συστήνεται η χρήση αντηλιακής κρέμας (χειμώνα και καλοκαίρι).
Επίσης:
 • Αποφεύγετε τα ζεστά ντουζ, ατμόλουτρα, σάουνα για τουλάχιστον 24–48 ώρες.
 • Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 7 ημέρες.
 • Αποφεύγετε peeling ή την έντονη τριβή της συγκεκριμένης περιοχής για τις πρώτες 2 με 3 ημέρες.
 • Μη χρησιμοποιείτε καμία άλλη μέθοδο αποτρίχωσης μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι συνεδρίες αποτρίχωσης με laser – αποφεύγετε το ξύρισμα ενδιάμεσα των θεραπειών. Αυτό πρέπει να εφαρμόζεται μόνο 2 με 3 ημέρες πριν την κύρια θεραπεία.
 • Μετά από 7 ημέρες μπορείτε να κάνετε peeling σώματος ή ελαφρύ τρίψιμο με σφουγγάρι. Βοηθάει στην γρηγορότερη απόπτωση των καμένων τριχών.

Μάθε για την αποτρίχωση laser

Η διαφορά στο δέρμα και στην ποιότητα της τρίχας είναι ορατή από την πρώτη εφαρμογή. Η μείωση της τριχοφυΐας φτάνει το 60% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

Ναι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο σε ποσοστό 70 με 90%. Αυτό ποικίλει αναλόγως τον τύπο του δέρματος, την ποιότητα της τρίχας, την περιοχή που εφαρμόζετε. Το σώμα μας χωρίζεται σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές και ορμονοανεξάρτητες περιοχές. Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές χρειάζονται περισσότερες εφαρμογές και πιθανότατα να χρειάζεται και μια συντήρηση δύο με τρείς φορές τον χρόνο. Εάν συνυπάρχουν ορμονικά προβλήματα η ιατρική μας ομάδα θα δώσει παράλληλα αγωγή για να καταπολεμήσει και το ορμονικό πρόβλημα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Όχι τα σύγχρονα laser δεν πονάνε. Επιπλέον χρησιμοποιούμαι επιπρόσθετο σύστημα ψυχρού  αέρια για ανώδυνη εφαρμογή της συνεδρίας. Η συνεδρία γίνεται σε ελάχιστό χρόνο, χωρίς πόνο.

Αυτό εξαρτάται από τον φωτότυπο του δέρματος, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας. Κατά μέσο όρο θα χρειαστούν 8 συνεδρίες.

Όχι δεν έχει. Μετά την εφαρμογή πιθανός να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός στην επιδερμίδα οπού με μια κατάλληλη καταπραϋντική κρέμα μέσα σε λίγες ώρες έχει υποχωρήσει στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

Για την ίδια ημέρα έως μια με δύο ημέρες μετά δεν θέλει πολύ ζεστό μπάνιο, σάουνα στην περιοχή που εφαρμόστηκε. Δεν θέλει έκθεση στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία  ή σε τεχνητό μαύρισμα για περίπου 5 ημέρες.

Όχι αυτός είναι ένας μύθος που επικρατούσε στο παρελθόν. Είναι η οικονομικότερη μέθοδος. Χρειάζονται μόνο ορισμένες  συνεδρίες.  Γλιτώνοντας χρήματα από τις υπόλοιπες μεθόδους που είστε αναγκασμένοι να κάνετε και να πληρώνετε εφ΄ όρου ζωής.

Είναι η μοναδική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να γίνει σε όλα τα ανατομικά  σημεία του σώματος. Ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η γενετική περιοχή.

Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση με ασφάλεια ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Χωρίς κίνδυνο, υπό την προϋπόθεση ότι θα ακολουθηθούν οι οδηγίες του γιατρού και της επιστημονικής μας ομάδας.