ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί γενικά. Ωστόσο μήπως έφτασε η ώρα να δώσουμε μια οριστική λύση και να χαρούμε το αποτέλεσμα αυτής; Την λύση θα την δώσει η μεσοθεραπεία, με την οποία θα απαλλαχτούμε από αυτό που μας βασανίζει.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν οι υποκείμενες εναποθέσεις λίπους αρχίζουν να ωθούνται μέσω των ινών του συνδετικού ιστού κάτω από το δέρμα. Ο συνδετικός ιστός μπορεί να αποδυναμωθεί λόγω ορμονών, έλλειψης σωματικής άσκησης, υπερβολικού λίπους και πτωχής κυκλοφορίας του αίματος. 

Είναι ίσως από τα πιο συχνά αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα. Παρόλα αυτά, δεν εμφανίζεται μόνο στις γυναίκες. Η κυτταρίτιδα είναι ορατή και σε ένα μικρό ποσοστό των ανδρών

Το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του και παρουσιάζει τη χαρακτηριστική ανάγλυφη όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί: στα μπράτσα, στους μηρούς, στους γλουτούς, στις γάμπες, στην κοιλιά

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας είναι μία μέθοδος θεραπείας κατά την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες κάτω από το δέρμα με σκοπό την αντιμετώπιση και διόρθωση της κυτταρίτιδας. Εφαρμόζεται στις περιοχές του σώματος, όπου υπάρχει κυτταρίτιδα η οποία απαιτεί αντιμετώπιση.

Ο σκοπός της μεθόδου είναι να χορηγήσουμε στο δέρμα τις κατάλληλες δραστικές ουσίες και σε τέτοιο βάθος που δεν μπορούν να φθάσουν οι κρέμες.

Τα διαλύματα της μεσοθεραπείας για κυτταρίτιδα περιέχουν ουσίες οι οποίες κάνουν λιποδιάλυση όπως φωσφατυδιλχολίνη, καφεΐνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Η μέθοδος συνίσταται στην έγχυση του κατάλληλου μίγματος των δραστικών ουσιών κάτω από το δέρμα σε σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα.

Η διαδικασία γίνεται με ενέσεις χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες. Η φιλοσοφία της είναι η δημιουργία μικρών καναλιών στην επιδερμίδα μέσω των οποίων οι χορηγούμενες δραστικές ουσίες μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Επειδή η βοτουλινική τοξίνη δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Το περίγραμμα ανασχηματίζεται
  • Ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής
  • Βοηθά την μικροκυκλοφορία
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Το περίγραμμα ανασχηματίζεται
  • Ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής
  • Βοηθά την μικροκυκλοφορία

Πληροφορίες θεραπείας

15-30 λεπτά

Χρειάζονται περίπου 3-5 συνεδρίες, που πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα περίπου 2 εβδομάδων. Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τον γιατρό, αφού μελετήσει τις ανάγκες σας.

Η διαδικασία δεν πονάει, καθώς στην περιοχή εφαρμόζεται τοπική αναισθησία, ώστε να είναι ανώδυνη.

Οι περιοχές που μπορεί να γίνει η θεραπεία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τους γλουτούς, τη κοιλιά, τους μηρούς, τα γόνατα και τους βραχίονες.

Τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή είναι ορατά. Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς καμία ενόχληση. Ενδεχομένως να εμφανιστούν κάποιες μελανιές, οι οποίες άμεσα θα υποχωρήσουν.