Γίνε Συνεργάτης

ΤΟΥ MY LASER CLINIC

Γίνε Συνεργάτης του My Laser Clinic

ΕΜΠΕΙΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ MARKETING

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER

Το My Laser Clinic,  αποτελεί την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στον τομέα της Αισθητικής, Αισθητικής Ιατρικής, Πλαστικής Χειρουργικής και  Αποτρίχωσης Λέιζερ. Μένοντας πιστό στις αξίες του και έχοντας πάντα στο κέντρο τον Άνθρωπο, καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Σταθερή μας αξία;

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση καθώς και ο σεβασμός του ιατρικού και νοσηλευτικού μας προσωπικού απέναντι στον κάθε ασθενή.

Πού απευθυνόμαστε;

Απευθυνόμαστε σε δυναμικούς επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν σε ένα καταξιωμένο ιατρικό brand, που εξελίσσεται και ανανεώνεται διαρκώς. Η αναγνωρισιμότητα του σήματος MY LASER CLINIC και οι προοπτικές της εταιρείας εγγυώνται τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια πετυχημένη και αποδοτική επένδυση. Με πολυετή εμπειρία στην πλαστική χειρουργική και την αισθητική ιατρική, συνεχίζει να αναπτύσσεται, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να ενταχθούν στο δυναμικό δίκτυο των ιατρείων της. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τι παρέχουμε

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη από την πρώτη μέρα συνεργασίας, επιμέλεια των ιατρείων και καθοδήγηση στη διαμόρφωσή τους, εκπαίδευση του προσωπικού από ειδικά και έμπειρα στελέχη, και πάνω από όλα, χρήση αναγνωρίσιμου και καθιερωμένου σήματος στο καταναλωτικό κοινό, παρέχοντας προνομιακά περιθώρια κέρδους. Η εταιρεία ενισχύει τις πωλήσεις των προϊόντων με προωθητικό υλικό, online παρουσία μέσω του ολοκαίνουριου website της και ενεργή παρουσία στα social media σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τι προσφέρουμε

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Γιατί να επιλέξω το My Laser Clinic;

Γίνε Συνεργάτης του My Laser Clinic

Το My Laser Clinic είναι ιατρική εταιρεία

Γίνε Συνεργάτης του My Laser Clinic

Κάθε θεραπεία γίνεται υπό την επίβλεψη ιατρού

Γίνε Συνεργάτης του My Laser Clinic

Οι θεραπείες μας είναι εγκεκριμένες από τον F.D.A

Ιατρική Ομάδα