Αφαίρεση Κονδυλωμάτων

Αναίμακτα με Laser

Αφαίρεση Κονδυλωμάτων

Τι είναι τα κονδυλώματα;

Η προέλευσή τους οφείλεται στον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV. Προσβάλλουν εξίσου και τα δύο φύλα ενώ εκτιμάται ότι περίπου το 80-90% των σεξουαλικά ενεργών ατόμων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό.  Έχουν αναγνωριστεί 150 διαφορετικοί τύποι του ιού. Από αυτούς, περίπου οι 40 προσβάλλουν την πρωκτογεννητική περιοχή. Τα στελέχη του HPV που ευθύνονται συνηθέστερα για τα δερματικά κονδυλώματα είναι οι τύποι HPV 6 και 11, οι οποίοι έχουν χαμηλή ιογόνο δράση και θεωρούνται ότι έχουν χαμηλή πιθανότητα καρκινογένεσης.

Τα κονδυλώματα αποτελούν το συχνότερο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Ωστόσο, με την έγκαιρη διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία αφαίρεσης, μπορείτε να νιώθετε και πάλι ασφαλείς.

Η αφαίρεση κονδυλωμάτων είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος και αναίμακτη υπό την προϋπόθεση ότι εκτελείται από έμπειρο ιατρό.

Αφαίρεση Κονδυλωμάτων

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την καταπολέμηση των κονδυλωμάτων είναι η χρήση Laser CO2. Αυτή η προσέγγιση είναι πολύ πιο γρήγορη από το να βασίζεστε σε κρέμες που μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να παράγουν αποτελέσματα.

Επιπλέον, το λέιζερ CO2 όχι μόνο αντιμετωπίζει τα επιφανειακά συμπτώματα αλλά και αντιμετωπίζει τη ρίζα του προβλήματος. Στοχεύοντας συγκεκριμένα στα υπάρχοντα κονδυλώματα, αυτή η θεραπεία με λέιζερ αφήνει το περιβάλλον υγιές δέρμα άθικτο. 

Η θεραπεία των κονδυλωμάτων με λέιζερ είναι μια αναίμακτη και ανώδυνη διαδικασία, χωρίς μόνιμα σημάδια ή ουλές και συχνά επιλύει το πρόβλημα σε μία μόνο συνεδρία. Επιπλέον, κλινικές μελέτες έχουν δείξει μειωμένο κίνδυνο υποτροπής μετά από εφαρμογή λέιζερ, καθιστώντας το μια εξαιρετικά αποτελεσματική μακροπρόθεσμη λύση αντιμετώπισης κονδυλωμάτων.

 

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με Laser CO2

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με Laser CO2

Πρόκειται για μία σύγχρονη και καινοτόμο θεραπεία, η οποία στις μέρες μας υπερτερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους θεραπείας. Εμφανίζει τα παρακάτω σημαντικά πλεονεκτήματα:

• Δρα επιλεκτικά και δεν καταστρέφει τους υγιείς ιστούς του δέρματος χωρίς να αφήσει ουλές
• Αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία
• Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται μία μόνο συνεδρία εφαρμογής
• Εξοικονομεί χρόνο σε σχέση με την εφαρμογή διάφορων κρεμών του εμπορίου αλλά και σε σχέση με άλλες θεραπείες
• Αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του
• Παρουσιάζει υψηλά ποσοστά επιτυχούς εφαρμογής και χαμηλά ποσοστά υποτροπών.
• Μειώνει τον μετεγχειρητικό πόνο• Δεν απαιτείται αναισθησίαv• Έχει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για αποθεραπεία/αποκατάσταση.

 

Αφαίρεση Κονδυλωμάτων. Συχνές Ερωτήσεις.

Οι ιοί HPV χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους υψηλής επικινδυνότητας και τους χαμηλής. Έτσι υπάρχουν αντίστοιχα και ήπιας βαρύτητας επιπλοκές κονδυλωμάτων αλλά και μεγάλης βαρύτητας. Στα ήπιας βαρύτητας κατατάσσονται οι τραυματισμοί του δέρματος, η αιμοραγία, οι φλεγμονές και κάποιες φορές προβλήματα στην ούρηση. 
Αντίστοιχα στα μεγάλης βαρύτητας κατατάσσονται οι προκαρκινικές βλάβες καθώς και τα κακοήθη νεοπλάσματα της περιοχής εκδήλωσης των συμπτωμάτων. 

Τα κονδυλώματα εμφανίζονται λίγες εβδομάδες έως 3 μήνες μετά την επαφή, καμία φορά και χρόνια μετά. Είναι επίσης πιθανόν κάποιος να μολυνθεί από τον ιό, αλλά να μην εμφανίσει ποτέ κονδυλώματα. Τα κονδυλώματα συνήθως εμφανίζονται σε περιόδους που το ανοσοποιητικό εξασθενεί και δεν μπορεί να καταστείλει τον ιό.

Θέλω να μάθω
περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης με την ιατρική μας ομάδα.

[]