ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Dermapen

 • ρυτίδες
 • ουλές
 • λεπτές γραμμές
 • δυσχρωμίες
 • πανάδες
 • ραγάδες

Η καινοτόμος θεραπεία για καθαρισμό προσώπου και αντιγήρανση

Η θεραπεία Dermapen είναι μια μορφή μεσοθεραπείας κατά την οποία διάφορες ουσίες εγχέονται στο κατώτερο χόριο. Πρόκειται για βαθιά εσωτερική στιβάδα του δέρματος, όπου καμία αντιγηραντική, ενυδατική κρέμα ή σκεύασμα τοπικής εφαρμογής δε δύναται να διεισδύσει.

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι διαλύματα υαλουρονικού οξέος, αλλά και ενεργά συστατικά, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες και ρετινόλη. 

H μεσοθεραπεία με το σύγχρονο Dermapen είναι ανώδυνη, ενώ η δυνατότητά της να διαπερνά την επιδερμίδα έως και 100 φορές το δευτερόλεπτο, την καθιστούν την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο μεσοθεραπείας. Έτσι, διεγείρεται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
θεραπεία dermapen
θεραπεία dermapen
θεραπεία dermapen
θεραπεία dermapen διαδικασία

Τι προσφέρει το Dermapen 4

H αύξηση στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, η βελτίωση της επιφάνειας και της υφής του δέρματος είναι μόνο μερικά από τα άμεσα αποτελέσματα της θεραπείας dermapen. Με το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο εφαρμογής Dermapen 4 οι θεραπείες πλέον είναι εντελώς ανώδυνες, πιο γρήγορες, ασφαλείς και μας δίνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.
 • Δυνατότητα διείσδυσης έως 3,00mm (ScarTreatment)
 • Προηγμένη κατακόρυφη ταλάντωση, γωνίας 90° (απουσία κινδύνου κάμψης ή ανώμαλης εισόδου της βελόνας για διασφάλιση της ακεραιότητας των ιστών)
 • Αντι-μολυσματική τεχνολογία, για τη συγκράτηση των υγρών της θεραπείας

Γνωρίστε το Dermapen 4 MD

Το Dermapen 4 αποτελεί την τελευταία λέξη της ιατρικής επιστήμης στον τομέα του microneedling. Με την νέα καινοτόμο τεχνολογία της κεφαλής του, το Dermapen 4 σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας κανάλια (νιγμούς) έως και 104% πιο γρήγορα από παλαιότερες συσκευές.

Χάρη στην κάθετη διάτρηση του δέρματος και την ταχύτητα του, τα δραστικά συστατικά της θεραπείας μεταφέρονται έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα, σε σχέση με πιο παραδοσιακές μεθόδους μεσοθεραπείας.

Θεραπεία Dermapen 4 MD: Διαδικασία

 • Αναισθητική κρέμα – Τοποθετείται αναισθητική κρέμα στο σημείο εφαρμογής, για περίπου 30 λεπτά, ώστε η ενόχληση από τη διαδικασία της μεσοθεραπείας να μειωθεί στο ελάχιστο.
 • Εφαρμογή υλικού – Ο γιατρός εφαρμόζει το υλικό, απλώνοντας το στην επιδερμίδα και στην συνέχεια με την χρήση του Dermapen πραγματοποιεί πολλαπλούς νυγμούς (τρυπήματα) για την απορρόφηση του υλικού.
 • Αντηλιακή προστασία –Ειδικά προϊόντα με καταπραϋντικές ιδιότητες απλώνονται στο δέρμα, ώστε να μειωθεί ο ερεθισμός από την εφαρμογή της θεραπείας. Επιπλέον απλώνεται ομοιόμορφα αναπλαστική κρέμα για καλύτερη επούλωση της επιδερμίδας.
 • Τέλος, ο θεράπων ιατρός απλώνει την αντηλιακή κρέμα προσώπου για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα πλεονεκτήματα του Dermapen –
Η νέα εποχή στο Micro Needling

Οι θεραπείες με Dermapen 4, ειδικά σχεδιασμένες να ενεργοποιούν τη φυσική επανορθωτική διαδικασία επούλωσης και επιδιόρθωσης στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, είναι απόλυτα ασφαλείς και προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η εξελιγμένη ψηφιακή και αυτοματοποιημένη τεχνολογία τους προσφέρει ακρίβεια και ταχύτητα στην εφαρμογή, ενώ ο υποβαλλόμενος στη θεραπεία απολαμβάνει τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Τέλος οι ειδικά προσαρμοσμένες μικροσκοπικές βελόνες του πληρούν τις υψηλότερες παγκόσμια προδιαγραφές στην επιλογή των υλικών και τον σχεδιασμό της θεραπείας.

Πληροφορίες θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά

Όταν η θεραπεία εφαρμόζεται σε μικρό βάθος, τότε είναι απολύτως ανώδυνη. Αν σκοπός είναι να διεγερθούν τα στρώματα που είναι σε βάθος μεγαλύτερο του ενός χιλιοστού , τότε προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ώστε και πάλι η θεραπεία να είναι απολύτως ανεκτή.

Τις πρώτες 1-2 ημέρες θα εμφανίσετε λίγη ερυθρότητα στο πρόσωπο. Μετά τις πρώτες ώρες τις θεραπείας η έντονη ερυθρότητα υποχωρεί.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας microneedling με τη συσκευή Dermapen 4 φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αλλά γίνονται ακόμα πιο θεαματικά μετά από 4-6 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα 2-4 εβδομάδων. Η όψη του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται σταθερά για τους επόμενους 6-12 μήνες μετά από έναν κύκλο θεραπειών.

Δες τιμές