ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Υαλουρoνικό
Profhilo

μάγουλα, λαιμός, στήθος, ντεκολτέ

Η θεραπεία

To υαλουρoνικό Profhilo καινοτομεί στον τομέα των fillers και σας χαρίζει insta νεανική όψη και λεία επιδερμίδα. Τα fillers, μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους σύσφιξης και αντιγήρανσης, «γεμίζουν» με ακρίβεια τα σημεία του προσώπου που θέλουμε να ενισχύσουμε. Με τον τρόπο αυτό, οι ρυτίδες μειώνονται, ενώ το πρόσωπο αναδιαμορφώνεται, αποκτώντας μεγαλύτερη συμμετρία και αρμονία.

Τα περισσότερα fillers είναι μόνιμα. Αυτό σημαίνει πως το υλικό τους δεν απορροφάται από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα εκείνο να περνάει και να «κάθεται» σε άλλες περιοχές του προσώπου. Έτσι μέσα στους επόμενους μήνες είναι αναγκαία η αφαίρεσή του και η επανατοποθέτησή του για την επαναφορά του εντυπωσιακού αποτελέσματος.

Η θεραπεία Profhilo, χάρη στο μη μόνιμο filler υαλουρονικού οξέος, κάνει τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη, πιο ανώδυνη χαρίζοντας το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
υαλουρονικό profhilo
Τι είναι η θεραπεία με υαλουρονικό profhilo
θεραπεία Profhilo διαδικασία
θεραπεία profhilo οφέλη

Τι είναι η θεραπεία με υαλουρονικό Profhilo®

H θεραπεία με υαλουρονικό Profhilo αποτελεί ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και κυρίως, μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Είτε θέλετε να «σβήσετε» ορατά σημάδια γήρανσης, χαλάρωσης, ακμής, ακόμη κι εγκαυμάτων είτε επιθυμείτε να ενισχύσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, το Profhilo είναι μία από τις καλύτερες επιλογές της σύγχρονης αισθητικής δερματολογίας.

Η θεραπεία Profhilo περιέχει μία σταθεροποιημένη μορφή υαλουρονικού οξέος που έχει την ικανότητα να διεγείρει τη φυσική σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα. Συνεπώς το δέρμα ανανεώνεται με φυσικό τρόπο χάρη στους δικούς του μηχανισμούς ανάπλασης και αντιγήρανσης!

Οι ρυτίδες «γεμίζουν» και το δέρμα ενυδατώνεται εκ των έσω. Ως αποτέλεσμα το πρόσωπό σας θα επανακτήσει άμεσα τη λάμψη και την ελαστικότητά του.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας Profhilo®

Η θεραπεία Profhilo είναι σχετικά ανώδυνη. Ένα ελαφρύ τσίμπημα για έως 20 δευτερόλεπτα και θα αποκτήσετε ένα άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο. 

Οι περιοχές όπου εφαρμόζεται, είναι συνήθως τα μάγουλα, ο λαιμός, το στήθος, το ντεκολτέ, το εσωτερικό των χεριών και των μηρών – σε εκείνα τα σημεία δηλαδή όπου εμφανίζεται εντονότερη χαλάρωση.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Τα οφέλη της θεραπείας Profhilo®

  • Σφριγηλότητα και ελαστικότητα
  • Λείανση των σημαδιών γήρανσης
  • Ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας
  • Κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση
  • Αποκατάσταση ουλών ακμής και εγκαυμάτων
  • Αναπλήρωση όγκου

Πληροφορίες Θεραπείας

20 λεπτά

Συνήθως για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo® απαιτούνται 2 συνεδρίες εντός 40 ημερών.
Σχεδόν Μηδενικό. Η θεραπεία είναι σύντομη και ανώδυνη.
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
7 μήνες κατά μέσο όρο.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 8η εβδομάδα. Η επιδερμίδα επανακτά την ελαστικότητά και τον όγκο της ενώ οι ρυτίδες λειαίνονται. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 1 έτος.

To υαλουρονικό Profhilo® είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και εφαρμόζεται συνήθως σε άτομα άνω των 30 ετών είτε προληπτικά είτε θεραπευτικά.